apro
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. máj. 12. 20:37

megtörtént már a bwin kiválása az ongame hálózatból?
és most már csak party bwin asztalok vannak, vagy erre még várni kell?

BennyGothiv
Válasz apro kommentjére
2012. máj. 12. 20:46

Várni kell.Party-Bwin asztal még nincs..

apro
Válasz BennyGothiv kommentjére
2012. máj. 12. 20:55

És van valami hivatalos időpont? (mondjuk én nem várom, jó nekem így, ahogy volt, csak már ezer éve riogatnak vele)

Arsen
Válasz apro kommentjére
2012. máj. 12. 21:19

És van valami hivatalos időpont? (mondjuk én nem várom, jó nekem így, ahogy volt, csak már ezer éve riogatnak vele)

az év harmadik negyedévében történik meg a mezőny fúzionálása előreláthatólag.

gyrv84
Válasz Arsen kommentjére
2012. máj. 15. 15:16

Sziasztok!

Placemint-et használok az asztalok elrendezéséhez, de ma update volt a bwinen és azóta nem jó!!? Esetleg más is tapasztalt ilyet? Vagy van olyan aki szintén használja ezt a progit és annak mégis működik?

chivasr911
Válasz gyrv84 kommentjére
2012. máj. 15. 16:20

nekem működik, esetleg próbáld meg rendszergazdaként futtatni(neked is manuálisan kell az első asztal méretét beállítani, máskülönben elrontja a méretet a placemint-t?)

gabor93
Válasz chivasr911 kommentjére
2012. máj. 16. 15:00

Volt már valakinek kifizetéssel gondja ?
Kikértem 33 dollárt, erre érkezett 3,29 a számlámra, napok óta levelezek az ügyfélszolgálattal, de még mindig vizsgálják az ügyet. Eszem megáll, legutóbb már közöltem velük, ha nincs előrelépés megy fórumokra minden, levelekkel, banki bizonylatokkal, hogy lássa mindenki, miképp fizetik ki a játékosokat.

JociBalboa
Válasz gabor93 kommentjére
2012. máj. 16. 15:09

Volt már valakinek kifizetéssel gondja ?
Kikértem 33 dollárt, erre érkezett 3,29 a számlámra, napok óta levelezek az ügyfélszolgálattal, de még mindig vizsgálják az ügyet. Eszem megáll, legutóbb már közöltem velük, ha nincs előrelépés megy fórumokra minden, levelekkel, banki bizonylatokkal, hogy lássa mindenki, miképp fizetik ki a játékosokat.

wow
ez már csak azért is "fura" mivel 0,X-et nem lehet kikérni :(

GStealer
Válasz gyrv84 kommentjére
2012. máj. 16. 17:37

Sziasztok!

Placemint-et használok az asztalok elrendezéséhez, de ma update volt a bwinen és azóta nem jó!!? Esetleg más is tapasztalt ilyet? Vagy van olyan aki szintén használja ezt a progit és annak mégis működik?

PartyPokeren használom és tegnap óta nekem sem jó. Lehet vajon összefüggés?

zoltanh
Válasz GStealer kommentjére
2012. máj. 16. 18:37

PartyPokeren használom és tegnap óta nekem sem jó. Lehet vajon összefüggés?

Én ma is használtam ongamen és jó, igaz én még nem frissítettem a klienst.

Élő ügyfélszolgálat