Hello!
Bwinen tolom de nincs újratöltési bónuszom.
Ezen kívül milyen bónusz van itt , mit lehet kiszedni?( Pl olyan mint starson a pontok után pl 50 dodo)
Market pontot valahogy dollárra be lehet váltani?
Köszi!
Próbáltam én is (mármint pontokat váltani bonus-ra), de állandóan azt írja h a market nem elérhető, ... :(
csak nálam csinálja ezt? A marketbe még be tudok lépni de amint rábökök arra amit szeretnék azt írja nem elérhető...
nem elérhető a market... kicsit zavaró ez már...
nem elérhető a market... kicsit zavaró ez már...
Az agyam eldobom ez a 3. 20K-s vasárnapi verseny amit ki fogok hagyni azért mert nem működik a b'inside.
detto
szintén... kicsit felkúrja az agyam, dehát nem tudunk vele mit tenni. időben meg kell venni azt a rohadt jegyet :D
szintén... kicsit felkúrja az agyam, dehát nem tudunk vele mit tenni. időben meg kell venni azt a rohadt jegyet :D
esetleg írt már valaki a supportnak market témában? bónuszokat sem tudok venni és fogalmam sincs, hogy mi a franc van már..
én írtam a supportnak, de eddig semmi válasz... a gond csak az, hogy havonta egy 500as bónuszt engedélyeznek, de így önhibámon kívül "rövidebb" leszek egy ilyennel amit nagyon nem szeretnék és nem hiszem, hogy túl rugalmasak lennének az eddigi tapasztalataim alapján ... :(