TexasBela
Válasz Bozicze kommentjére
2012. júl. 13. 23:02

hi

Nl4 a legkisebb. gl

JociBalboa
Válasz Bozicze kommentjére
2012. júl. 13. 23:27

Helló!

Bwin-en NLH-ben melyik a legkisebb limit? NL10?

négy

bandus
Válasz Blatand kommentjére
2012. júl. 14. 12:43

azt tudom, hogy kessezni lehet már mobilnetről, de pl a mai szokásos contender freerollt le tudom nyomni róla? :) android teló

Vika
2012. júl. 16. 16:23

Sziasztok!

Egy hete kértem ki pénzt Moneybookers-re, a mai napig nem érkezett meg a számlámra. Járt valaki így mostanában? Általában 2-3 munkanap alatt fizetnek, viszont mivel az utóbbi időben volt gond a Moneybookers-nél (duplán elszámolt pénzfelvételek, lásd az MB topikjában), már abban sem vagyok biztos, hogy a BWin a ludas a késlekedésben. Ma mindenesetre írok nekik, a válaszukból remélhetőleg kiderül, hogy náluk vagy a Moneybookers-nél kell-e reklamálnom.

AK0r051
Válasz Vika kommentjére
2012. júl. 16. 16:33

Szia, én is pont egy hete kértem ki és semmi, eddig nekem is 2-3 nap volt. Én már írtam nekik, természetesen basznak válaszolni.

Vika
Válasz AK0r051 kommentjére
2012. júl. 16. 17:03

Szia, én is pont egy hete kértem ki és semmi, eddig nekem is 2-3 nap volt. Én már írtam nekik, természetesen basznak válaszolni.

Azért gondolok esetleg az MB-s technikai problémára a késlekedés okaként, mert korábban is előfordult 1-2 alkalommal, hogy látványosan később fizetett a BWin, de olyankor küldtek idővel mailt a függőben lévő kivét(ek)ről azzal, hogy megkapták az igénylés(eke)t és küldeni fogják a pénzt, csak legyek türelmes. Most viszont se kép, se hang, a pénz meg az "ablakban" egy hete.

Írok nekik azért én is még ma, hátha nagyobb szerencsével járok a válasz terén.

xxxCristianoxxx
2012. júl. 16. 17:10

nekem se jött ki egy hete ,technikai hiba ...

moroska
Válasz xxxCristianoxxx kommentjére
2012. júl. 16. 17:44

Nálam is 1 hetes kikérés van függőbe úgy hogy nem egyedi eset.

bigacsiga
2012. júl. 16. 19:10

en netellerre varom, nem MB-s hiba szerintem. dog lassuak

JociBalboa
2012. júl. 16. 19:31

milyen vip szint mellett ilyen lassú a cash out?

Élő ügyfélszolgálat