Lorden
Válasz Szecsa kommentjére
2009. nov. 2. 21:01

Bwinen akinek bónusz kell és régóta nyomja náluk írjon a supportnak egy normális levelet (nyaljon be nekik) és fognak adni bónuszt, viszont rafkós módon nem kódot, hanem egyből akitváltat.
Ma délután kaptam egy 100 dollárosat és külföldi fórumok alapján többeknél működött.

Szecsa
Válasz Lorden kommentjére
2009. nov. 2. 21:04

Én is így szoktam. Nem rég végeztem az 500$-ossal, nem sokára írok is nekik. Eddig bevált.

brainfuuck
2009. nov. 2. 21:15

hát ezt én is kipróbálom:)
nemrég regeltem és még first deposit bonust se kaptam :( bár nem is tudom hogy megy ez itt de a stan500 kód nem működött és bár itt klikkeltem a linkre valami baj lehetett a regisztrálás közben, mivel az itteni FD sem aktiválódott

attiati
2009. nov. 2. 21:15

Bwinen akinek bónusz kell és régóta nyomja náluk írjon a supportnak egy normális levelet (nyaljon be nekik) és fognak adni bónuszt, viszont rafkós módon nem kódot, hanem egyből akitváltat.
Ma délután kaptam egy 100 dollárosat és külföldi fórumok alapján többeknél működött.

Kösz az infót, én meg épp egy sürgetős levelet akartam. De ezt ők sem gondolják komolyan, hogy legmagasabb casback szinten 10-12%-ért fognak maradni az emberek. Meg hogy 100$-al szúrják ki az ember szemét :)

Szecsa amire te gondolsz, az egy félig meddig nyilvános, mindenki számára elérhető bónusz volt. Ez most ezek szerint más megoldás.

Szecsa
Válasz attiati kommentjére
2009. nov. 2. 21:46

Nem rég írtam nekik, kíváncsi vagyok, mi lesz a válasz. Én az eddigi bónuszkódokat is a support-tól kértem.

Lorden
2009. nov. 2. 23:00

16-19 % között van a rakeback arany szinten, de függ az árfolyamoktól is.
Mondjuk ez is kevés, remélem kitalálnak valamit minnél hamarabb

Tieru
2009. nov. 3. 2:10

Tudom elég hülye kérdés, de hogy lehet a lobby-ban az asztalok elrendezését defaultra visszaállítani? Szal a lobby-ban mi szerint rendezi az asztalokat alapesetben?

prims
2009. nov. 4. 17:18

hogy lehetett kijutni erre a magic moments of pokerre? tegnap belefutottam rtl-en a közvetítésbe, és hát azok amit ott leműveltek az számomra megmagyarázhatatlan. ennyi tudatlan mégis hogy tudta kvalifikálni magát? mert gondolom azért nem volt olyan egyszerű?

Tieru
Válasz Tieru kommentjére
2009. nov. 5. 16:21

Tudom elég hülye kérdés, de hogy lehet a lobby-ban az asztalok elrendezését defaultra visszaállítani? Szal a lobby-ban mi szerint rendezi az asztalokat alapesetben?

Megoldódott.

Más: bwinhez tudtok vmi hand convertert?

dfecco23
Válasz prims kommentjére
2009. nov. 5. 17:27

hogy lehetett kijutni erre a magic moments of pokerre? tegnap belefutottam rtl-en a közvetítésbe, és hát azok amit ott leműveltek az számomra megmagyarázhatatlan. ennyi tudatlan mégis hogy tudta kvalifikálni magát? mert gondolom azért nem volt olyan egyszerű?

Ez egy jó kérdés. Én is láttam ezt a közvetítést, de ez inkább show, és bohóckodás volt, mint póker. Én keresgéltem már utána, de még nem találtam róla semmit. Engem is érdekelne a dolog.

Élő ügyfélszolgálat