A mac kliensen semmiféle settings, vagy hasonló nincsen. :)
Én vagyok az egyetlen akit újabban rendszeresen nem enged be a honlap vagy van így más is?
Nem te vagy az egyetlen. A Partyra sem tudok belépni... Több versenyre meg azt írta a kliens, hogy megállítva...
Abból lehet problémám, ha nem egy időben, de egymás után játszom forward poker session bwinen és azután a partyn? ( a nickem is igen hasonló a két oldalon)
Abból lehet problémám, ha nem egy időben, de egymás után játszom forward poker session bwinen és azután a partyn? ( a nickem is igen hasonló a két oldalon)
Semmi gond nem lehet, de miért is lenne
Nem tudom előtte csak önmagában működő termekben játszottam, hálózatban nem. Gondolom mondjuk a két teremből egyszerre nem lehet játszani se mtt, se cg-t ugye, az azért már csak multi acc nem? ( mert ettől tartottam h már azt is csalásnak vélik, hogy játszom egy névvel egy sessiont aztán perc múlva egy teljesen hasonló névvel a partyról egyet, a reg meg csak néz az asztalnál h mi van)
PT3 hand importálás
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani hova importálja a lejátszott hendeket a Bwin? PT3-mat használok, a sitoknál nincs Bwin, és Party poker sincs.
Régen az AppData/local/p5/bwin/handhistory mapából importált a hud.
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani hova importálja a lejátszott hendeket a Bwin? PT3-mat használok, a sitoknál nincs Bwin, és Party poker sincs.
Régen az AppData/local/p5/bwin/handhistory mapából importált a hud.
pénzküldés
Sziasztok a bwinen van pénzküldési lehetőség(másik játékosnak),ha igen hol ?Nem találom sehol.