Már egy ideje nem vonnak le semmit
Ez PartyPokerre igaz (náluk is volt kifizetésnél levonás régebben)
Van pár ismerősöm akinek régi acc-ja van bwin-en, nekik nem vonnak le. Viszont olyan srácot is ismerek aki múlt héten regelt és neki levonták az 5%-ot. Én most akarok(/tam) regelni ezért utána néztem a honlapjukon és a fizetési opciók faq-jában fel is van tüntetve ez a költség skrill/neteller mellett. Így nem biztos hogy élni akarok a lehetőséggel. Főleg, hogy cap nincs is meghatározva :(
Oks, thx a visszajelzést.
ide még lehet regelni srácok?
Party-val közösen nyomul.
régen pedig sokat nyertem a bwinen.. jó kis oldal volt
FONTOS INFORMÁCIÓ BWIN SZÁMLÁJÁRÓL.
Kedvés Ügyfelünk,
Köszönjük, hogy a Bwin.com szolgáltatásait használja. Sajnálattal kell értesítenünk Önt, hogy az Ön országából a jövőben nem fogadhatunk ügyfeleket. Hogy a megfelelő időpontig bezárhassuk a Bwin.com oldalt, de elérhetővé tegyük egyenlegét, egy új számlát hoztunk létre Önnek a Sportingbull.com oldalon. A Sportingbull.com tulajdonosa és üzemeltetője a Geokul Limited, melynek központja és szabályozása Máltán van.
Számlájához a Sportingbull.com oldalon a korábban használt felhasználónévvel és jelszóval fér hozzá.
A neteller kiutalásra 5% fee-t számolnak fel az új oldalon, ez nekem 1000$-ba kerülne, így most próbálok hivatalos panaszt tenni az eljárásmóddal kapcsolatban.
A bwin-en is ~5% fee volt be- és kiutalásra kivéve bankkártya.
Az új oldal egy vicc, a befizetésed 80% -át meg kell forgatnod mielőtt kikérheted,itt is van az ~5% fee ,meg amúgy is egy gagyi szar terem, ahol semmi sem működik.
Nem is értem, hogy a beleegyezésem nélkül csináltak nekem egy teljesen új accountot egy teljesen másik cégnél.Ki a f...m kérte ezt? Én nem! de hát Bwin-nél minden lehetséges.
Nekem nem volt fee korábban a bwinen, de sikerült elintéznem, hogy itt is ki tudtam kérni fee nélkül.