zoltanh
Válasz tomecs kommentjére
2010. febr. 16. 15:13

Ez érdekes, én meg rajta se vagyok a listán pedig sztem, nyolcadikától számítva is legalább 1500 handet játszottam... trackeren lehet írja, bár nem tudom akkor miért nem vagyok a táblázatba... :S

Ezek ennyire hülyék vagy én vagyok a hülye, mert nem értem?
1-es és 4-es pont kicsit ellent mondásos.

Image

attiati
Válasz zoltanh kommentjére
2010. febr. 16. 15:48

nini, micsoda gyöngyszemeket találok :D

b) Az Inaktív Számlákat megterheljük havonta 5 Eurónak* megfelelő adimisztrációs költséggel ("Inaktív Számla Költsége"). A bwin az Inaktív Számla Költségét először annak a hónapnak a végén vonja le a felhasználó számlájáról, amely hónapban a számla inaktívvá vált, majd ezt követően minden hónap végén, egészen addig, amíg a számla egyenlege el nem éri a nullát. A bwin jogosult az Inaktív Számla Költségét időről időre megváltoztatni.

c) A bwin nem vonja tovább a számláról az Inaktív Számla Költségét, amint a felhasználó számlájának egyenlege eléri a nullát; illetve amint a felhasználó reaktiválja számláját egy valódi pénzben megtett tét elhelyezésével, vagy a Póker, a Kaszinó vagy a Játékok oldalon valódi pénzzel történő játékkal.

d) Amennyiben a számla egyenlege nulla, és a felhasználó számlája egymást követő 18 naptári hónapban inaktív marad, a bwin jogosult a számla lezárására.

FoldInsteadOfCheck
Válasz zoltanh kommentjére
2010. febr. 16. 19:57

Ezek ennyire hülyék vagy én vagyok a hülye, mert nem értem?
1-es és 4-es pont kicsit ellent mondásos.

Image

Szerintem nincs ellentmondás :
A promó 02.08-tól 05.02-ig tart. A részvételi feltételeket pedig utoljára
2010.01.29-én frissítették.

Szecsa
Válasz FoldInsteadOfCheck kommentjére
2010. febr. 16. 20:28

Valaki tudna segíteni?
Elküldött a bwin egy handet, ami kimaradt a hm-ből (és a handhistory mappába se mentette el), amit beszeretnék rakni, de más formátumban küldték, amit nem ismer fel a HM. Kb. 1,5 órája szarakodok, átírtam rendesen, weaktight stb. is felismerte, csak a HM nem. Hogy tudnám megcsinálni?

FoldInsteadOfCheck
Válasz Szecsa kommentjére
2010. febr. 16. 23:33

Valaki tudna segíteni?
Elküldött a bwin egy handet, ami kimaradt a hm-ből (és a handhistory mappába se mentette el), amit beszeretnék rakni, de más formátumban küldték, amit nem ismer fel a HM. Kb. 1,5 órája szarakodok, átírtam rendesen, weaktight stb. is felismerte, csak a HM nem. Hogy tudnám megcsinálni?

Azt próbáltad, hogy felrakod Weaktight-ra, majd ott felül lehet váltogatni, hogy 'raw', '2p2' , 'CR' stb... és raw-ból Copy to clipboard, azt jegyzettömbbe beilleszteni (Ctrl+V) , mentés , majd Import file HM-ben? (ha 'raw'-ból nem menne, akkor még egy próba txt-ből)

WoodooKilla
Válasz cake kommentjére
2010. febr. 17. 16:45

elég merész következtetés, nem hiszem

:) Akkor 1000 pontot kéne összegyűjteni, és egyben kapom meg a bónuszt? :) Látom, eltérőek a vélemények, max kipróbálom, és kiderül :D

buktar
Válasz attiati kommentjére
2010. febr. 17. 17:14

nini, micsoda gyöngyszemeket találok :D

b) Az Inaktív Számlákat megterheljük havonta 5 Eurónak* megfelelő adimisztrációs költséggel ("Inaktív Számla Költsége"). A bwin az Inaktív Számla Költségét először annak a hónapnak a végén vonja le a felhasználó számlájáról, amely hónapban a számla inaktívvá vált, majd ezt követően minden hónap végén, egészen addig, amíg a számla egyenlege el nem éri a nullát. A bwin jogosult az Inaktív Számla Költségét időről időre megváltoztatni.

c) A bwin nem vonja tovább a számláról az Inaktív Számla Költségét, amint a felhasználó számlájának egyenlege eléri a nullát; illetve amint a felhasználó reaktiválja számláját egy valódi pénzben megtett tét elhelyezésével, vagy a Póker, a Kaszinó vagy a Játékok oldalon valódi pénzzel történő játékkal.

d) Amennyiben a számla egyenlege nulla, és a felhasználó számlája egymást követő 18 naptári hónapban inaktív marad, a bwin jogosult a számla lezárására.

Igaz, az enyémet már nullázták:

https://poker-akademia.com/vBulletin/online-poker-termek/3333-bwin-62.html#post161479

tentaculata
Válasz WoodooKilla kommentjére
2010. febr. 17. 17:14

Bwin

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, agggggrrrrrrhhhhhhhhhhh, ehhhhhhhhhhhhh

Szecsa
Válasz FoldInsteadOfCheck kommentjére
2010. febr. 17. 21:31

Azt próbáltad, hogy felrakod Weaktight-ra, majd ott felül lehet váltogatni, hogy 'raw', '2p2' , 'CR' stb... és raw-ból Copy to clipboard, azt jegyzettömbbe beilleszteni (Ctrl+V) , mentés , majd Import file HM-ben? (ha 'raw'-ból nem menne, akkor még egy próba txt-ből)

Megcsináltam, és érdekes mód azt írta, hogy duplicate hand. Ezek szerint (már) benne van/volt a hm-ben. De a statoknál, reports-nál nem jelzi nálam és nem találom sehol. Hogy tudnám megtalálni, és beilleszteni az én handjeim közé?

FoldInsteadOfCheck
Válasz Szecsa kommentjére
2010. febr. 18. 9:01

Megcsináltam, és érdekes mód azt írta, hogy duplicate hand. Ezek szerint (már) benne van/volt a hm-ben. De a statoknál, reports-nál nem jelzi nálam és nem találom sehol. Hogy tudnám megtalálni, és beilleszteni az én handjeim közé?

Ehh. Ezt sajnos nem tudom.

Élő ügyfélszolgálat