Designt cseréltek, nem rng-t:)
Én február 2 óta tolom itt, azóta lett ez az új design?
Én semmit nem vettem észre, asztal méret sem állítható, csak két állása van, egy mini, meg egy nagy. A szoftver zabálja a memóriát, a helyemet az asztalnál nem tudom kijelölni, ha én jövök egy asztalnál nem elég figyelemfelkeltő a figyelmeztetés, gyakran kirak sitoutra. Nem vagyok a jelenlegi szoftverrel különösebben megelégedve. Az FD bónusz valami tetű lassan jön, igaz hobbi játékos vagyok, elsősorban a rakerace miatt jöttem ide, a 10 fizetős helyre 11 legitim aspiráns van.
Azonban: 5$-s Don Sng-ket nyomok, a mezőny verhető, az rng úgy viselkedik, mint egy rng, a 80-20-akat 80-20 arányban nyerem, a coinflipeket talán EV felett is.
Na hirtelen ennyi
Choco Challenge - 15.000$-os freeroll és cheaproll sorozat
Ma este ismét Choco Challenge cheaproll forduló. Jó játékot mindenkinek!
márciusra valami promó?
ha jól láttam továbbra is van 3000 dodós rakerace
1000$ depositor freeroll MA
Ma este 1000$-os depositor freeroll a Chocolate Pokeren.
Mindenki jogosult az indulásra akinek február hónapban volt befizetése a terembe.
Jó játékot!
1000$ freeroll a Facebook rajongóinknak
RAJONGÓ FREEROLL
Légy a Chocolate Poker rajongója a Facebook-on, és részt vehetsz a minden hónapban megrendezésre kerülő 1000$-os freerollon, amin csak a Chocolate Poker rajongói indulhatnak.
Rajongóinkat a Facebook-on keresztül fogjuk értesíteni az induláshoz szükséges jelszóról.
A Chocolate Poker-t itt tudod ismerősnek jelölni:
ChocolatePoker Onlinepoker | Facebook
és ezen a linken tudsz a rajongójává válni:
Chocolate Poker | Facebook
Bejelölésedet előre is köszönjük!
Hali!
A Hand historyt hova menti? Hm miat kérdem!
Hali!
A Hand historyt hova menti? Hm miat kérdem!
Közvetlenül VISA-val nem lehet befizetni ide? Csak Moneybookers-el?
Nem állítom, hogy az új szoftver a hibás.Azért tettem fel a kérdést, hogy ki hogy látja.
Az új asztalnézet nekem is bejön.
Már egy ideje tervezgetem a költözést, de úgy megtetszett, hogy emiatt szívesen maradnék.Csak kezd hányingerem lenni ebből a rengeteg mákolástól.