Yomb1e
Válasz Admin kommentjére
2010. ápr. 14. 9:30

Azt számoltam, hogy az FD bónusz 30% RB-nek felel meg, létezik ez?

illese
Válasz Yomb1e kommentjére
2010. ápr. 14. 10:37

Tourney-n biztosan nem. Ott 1 usd rake az 16 pontot ér, és 100 pontért kapsz egy dollárt azaz kb 16%. Nyilván ha eléred a hiperszuper hero fokozatot akkor ez jobb lesz.

Yomb1e
Válasz illese kommentjére
2010. ápr. 14. 10:54

És HM jól számolja a raket? Mert én az alapján számoltam.

illese
2010. ápr. 14. 11:01

Tudja fene, fulltilten kb. megegyezett a rakeback azzal amit számolt. De azt hiszem a HM dealt rake alapján megy. Mivel én csak HU-ra néztem ott ugye mind 1, tehát nem tudom nincs-e zavar az erőben a chocolaten....
De ha nem a rakerace-ra mész, inkább a titánt nyomd, mert ott átméretezhetők az asztalok, és ugyanaz a mesebeli banda nyomja low limiten

Yomb1e
2010. ápr. 14. 12:29

Akkor azt hiszem sose fog kiderülni, hogy jól számol-e a HM, csoki oldalán azt se találom meg, hogy 1 CPP hány $ rake után jár. Miért ilyen übertitkos,bonyolult módszer ez a rake/loyalty rendszer leírása, hogy még véletlenül se kerüljek egyszerűen képbe? (és itt kb minden teremre gondolok)

Race miatt is vagyok itt.

fejes1988
2010. ápr. 16. 10:27

Tournament HH-t szeretnék hand replayer programba illeszteni, majd videót készíteni. Viszont vírusos a PC-m, be sem tudom kapcsolni, így laptopról írok most. A my account/ tournament history fül alatt megtaláltam elég nagy százalékát a handeknek, onnan hogyan tudom kimásolni, vagy használhatóvá tenni? kössz

illese
Válasz fejes1988 kommentjére
2010. ápr. 16. 10:34

Van valami olyan gomb, hogy update locally, arra letölti a szokásos folderbe. Utána meg a szokásos

fejes1988
2010. ápr. 16. 10:54

Van valami olyan gomb, hogy update locally, arra letölti a szokásos folderbe. Utána meg a szokásos

update local information. rákattintottam, és update failed az eredmény. gondolom azért, mert a laptopon semmiféle hh nincs, a pc-n játszottam vasárnap, ami most beszart. vagy nem?

mi a megoldás?

illese
Válasz fejes1988 kommentjére
2010. ápr. 16. 11:07

Fura, nekem átvitte így gépek között, bár az is igaz, hogy én cashgémmel próbáltam és a Titán kliensével. Esetleg levél a supotnak, hátha elküldik...

fejes1988
2010. ápr. 16. 11:13

Fura, nekem átvitte így gépek között, bár az is igaz, hogy én cashgémmel próbáltam és a Titán kliensével. Esetleg levél a supotnak, hátha elküldik...

értem, köszi. azon már túl vagyunk, reménykedek. :)

Élő ügyfélszolgálat