Mennyi a min. befizetés? Erre nem találtam választ sehol.
Én úgy emlékszem 25$.
Super turbo heads-up SnG
Nemrég váltottam át a csokipokira, és egyelőre nagyon meg vagyok vele elégedve. Mikrolimiten sok fish, SnG-ben meg pláne. A kérdésem az lenne, hogy Super Turbo Heads-up SnG-t játszott-e már valaki, és ha igen, akkor mik a tapasztalatok. A lényeg: 1 perces vakok, gyakorlatilag szigorú ICM póker. Akik játszottak már, azoktól kérdezném, hogy ez így mennyire szerencsejáték, esetleg mennyiben szól a tudásról és mennyiben a lapokról?
Szerintem annak semmi értelme, az inkább csak a szerencséről szól, akkor már inkább a sima turbo, azon legalább 4 percesek a vakszintek, ott jobban tudod figyelni a játékosokat, inkább kell a több tudás oda, mint a super turbora.
Nemrég váltottam át a csokipokira, és egyelőre nagyon meg vagyok vele elégedve. Mikrolimiten sok fish, SnG-ben meg pláne. A kérdésem az lenne, hogy Super Turbo Heads-up SnG-t játszott-e már valaki, és ha igen, akkor mik a tapasztalatok. A lényeg: 1 perces vakok, gyakorlatilag szigorú ICM póker. Akik játszottak már, azoktól kérdezném, hogy ez így mennyire szerencsejáték, esetleg mennyiben szól a tudásról és mennyiben a lapokról?
és milyen bónusz van miután kiszeded az FD-t a racen kivül ,lehet ujra igényelni őket vagy ilyesmi?
és ez kb mennyi Rb nek felelne meg?
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy nyitottam egy számlát a csokipókeren és befizetésnél nem tudok bankkártyát választani. Ha a "Credit Card"-ra kattintok, akkor bejön a Moneybookers. De nekem nincs pénzem MB-n. Mit lehet a probléma?
Kifizetésekkel kapcsolatban kinek mik a tapasztalatai? Én MB-re kértem ki a pénzt, és még most sincs rajta. Tegnapelőtt történt a manőver.
Kifizetésekkel kapcsolatban kinek mik a tapasztalatai? Én MB-re kértem ki a pénzt, és még most sincs rajta. Tegnapelőtt történt a manőver.
Ez azért lehet mert ha elolvastad az emailt amit kaptál a kiutalásrol,abba benne van hogy 4 munkanapig is tarthat az utalás.Szoval még van idöd!