Zooltán
Válasz Zobinho kommentjére
2009. aug. 5. 19:40

Mennyi a min. befizetés? Erre nem találtam választ sehol.

Zobinho
Válasz Zooltán kommentjére
2009. aug. 6. 17:09

Én úgy emlékszem 25$.

CantusPutnok
Válasz Zobinho kommentjére
2009. aug. 7. 18:51

Super turbo heads-up SnG

Nemrég váltottam át a csokipokira, és egyelőre nagyon meg vagyok vele elégedve. Mikrolimiten sok fish, SnG-ben meg pláne. A kérdésem az lenne, hogy Super Turbo Heads-up SnG-t játszott-e már valaki, és ha igen, akkor mik a tapasztalatok. A lényeg: 1 perces vakok, gyakorlatilag szigorú ICM póker. Akik játszottak már, azoktól kérdezném, hogy ez így mennyire szerencsejáték, esetleg mennyiben szól a tudásról és mennyiben a lapokról?

Zobinho
Válasz CantusPutnok kommentjére
2009. aug. 9. 8:42

Szerintem annak semmi értelme, az inkább csak a szerencséről szól, akkor már inkább a sima turbo, azon legalább 4 percesek a vakszintek, ott jobban tudod figyelni a játékosokat, inkább kell a több tudás oda, mint a super turbora.

Polacheck
2009. aug. 9. 9:06

Nemrég váltottam át a csokipokira, és egyelőre nagyon meg vagyok vele elégedve. Mikrolimiten sok fish, SnG-ben meg pláne. A kérdésem az lenne, hogy Super Turbo Heads-up SnG-t játszott-e már valaki, és ha igen, akkor mik a tapasztalatok. A lényeg: 1 perces vakok, gyakorlatilag szigorú ICM póker. Akik játszottak már, azoktól kérdezném, hogy ez így mennyire szerencsejáték, esetleg mennyiben szól a tudásról és mennyiben a lapokról?

Én letoltam ~200-at Chilin. Gambling.

hosocske
Válasz Polacheck kommentjére
2009. aug. 9. 9:59

és milyen bónusz van miután kiszeded az FD-t a racen kivül ,lehet ujra igényelni őket vagy ilyesmi?
és ez kb mennyi Rb nek felelne meg?

greengery
Válasz saux kommentjére
2009. aug. 11. 18:39

Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy nyitottam egy számlát a csokipókeren és befizetésnél nem tudok bankkártyát választani. Ha a "Credit Card"-ra kattintok, akkor bejön a Moneybookers. De nekem nincs pénzem MB-n. Mit lehet a probléma?

CantusPutnok
Válasz greengery kommentjére
2009. aug. 12. 9:59

Kifizetésekkel kapcsolatban kinek mik a tapasztalatai? Én MB-re kértem ki a pénzt, és még most sincs rajta. Tegnapelőtt történt a manőver.

BadNozzy
2009. aug. 14. 12:06

Kifizetésekkel kapcsolatban kinek mik a tapasztalatai? Én MB-re kértem ki a pénzt, és még most sincs rajta. Tegnapelőtt történt a manőver.

Ez azért lehet mert ha elolvastad az emailt amit kaptál a kiutalásrol,abba benne van hogy 4 munkanapig is tarthat az utalás.Szoval még van idöd!

SajtiEgon
Válasz BadNozzy kommentjére
2009. aug. 14. 13:17

Ez azért lehet mert ha elolvastad az emailt amit kaptál a kiutalásrol,abba benne van hogy 4 munkanapig is tarthat az utalás.Szoval még van idöd!

Ja, már aki kapott róla emailt mert én még azt sem és vasárnap este óta amikor kikértem a pénzt lazán az 5. munkanapban vagyunk...
Arról nem is beszélve hogy mondjuk pl. Titánon nem egyszer megesett az is, hogy szombat reggel kikértem mb-re zsét és vasárnap délelőtt már jött a mail az mb-től..... PS-ről meg végképp ne is beszéljünk.....

Élő ügyfélszolgálat