Kifizetésekkel kapcsolatban kinek mik a tapasztalatai? Én MB-re kértem ki a pénzt, és még most sincs rajta. Tegnapelőtt történt a manőver.
Minden héten csütörtökön 20 órától a Chocolate Poker termében :
A "Forró csoki 1-16" névre hallgató, csak Chocolate Pokeren látható shorthanded és full ring asztalokon 25/50c-es téttől 1/2$-os tétig mérhetitek össze tudásotokat a Chocolate Poker szerződtetett profi játékosaival; Luigival, Iteoval, Bélabácsival, Ricsivel, Márkkal és Milivel.
Ha szeretnél Te is Bélabácsival és a többiekkel játszani és részt venni a $2000 összdíjazású exkluzív augusztusi rake racen, vagy akár kijutni az idén is megrendezésre kerülő Budapest Poker Openre, regisztrálj a Chocolate Pokerre!
Chocolate Poker terembemutató
[CENTER][CENTER]
[/CENTER][/CENTER]
Sziasztok,
Köszönjük, hogy felhívtátok a figyelmünket erre a problémára. Küldtünk a networknek egy emailt, hogy vizsgálják felül ezt a gondot. Amint választ kapunk erre a kérdésre jelentkezni fogunk.
Üdvözlettel:
Chocolate Poker
Üdv!
Ha a kifizetésekről van valami hír, hogy már gyorsult a folyamat, tehát pár napon belül megtörténik a kifizetés, akkor kérlek szóljatok :)
Előre is köszönöm.
Nekem egy nap alatt utaltak
Titanos Acc-om van, de regeltem a csoko-ra is, amikor nicket kellett választani akkor irta csak ki, hogy ez már fogalat válasszak másikat - választottam. tehát most 2 ipokeres accom van, gond ez?
Titanos Acc-om van, de regeltem a csoko-ra is, amikor nicket kellett választani akkor irta csak ki, hogy ez már fogalat válasszak másikat - választottam. tehát most 2 ipokeres accom van, gond ez?
OK, Köszi!
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy miért nem lehet még regisztrálni a ma esti PSHU $100 versenyre? Ha valaki tud valamit, kérem irjon.
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy miért nem lehet még regisztrálni a ma esti PSHU $100 versenyre? Ha valaki tud valamit, kérem irjon.