Greyboy
Válasz fejes1988 kommentjére
2011. jan. 20. 0:24

17 nap alatt kaptam meg 1,5K-t a kiutalt 9K-ból...vicc...

Alessio
Válasz Greyboy kommentjére
2011. jan. 20. 6:59

A többi meg kiutalás alatt még mindig?

Chocolate Poker
Válasz Greyboy kommentjére
2011. jan. 20. 11:24

Ha mindenképen szeretnéd megosztani pár ezer emberrel a pénzügyi tranzakcióidat,akkor kérlek ezt a valóságnak megfelelő információkkal tedd a Chocolate teremre vonatkozóan. Sem az, hogy nem kapsz választ a leveleidre,sem a személyes kifizetéssel kapcsolatos megjegyzésed sem tükrözi a valóságot. Részletekbe nem fogok bocsátkozni, viszont ezúton szeretném
felhívni a figyelmedet(nem először és nem is másodszor) a bankszámládra történő kifizetési lehetőségre,ami nincs limitálva!!!!

buktar
Válasz Chocolate Poker kommentjére
2011. jan. 20. 11:30

Ha mindenképen szeretnéd megosztani pár ezer emberrel a pénzügyi tranzakcióidat,akkor kérlek ezt a valóságnak megfelelő információkkal tedd a Chocolate teremre vonatkozóan. Sem az, hogy nem kapsz választ a leveleidre,sem a személyes kifizetéssel kapcsolatos megjegyzésed sem tükrözi a valóságot. Részletekbe nem fogok bocsátkozni, viszont ezúton szeretném
felhívni a figyelmedet(nem először és nem is másodszor) a bankszámládra történő kifizetési lehetőségre,ami nincs limitálva!!!!

Milyen limit van eWallet -re?

Chocolate Poker
Válasz buktar kommentjére
2011. jan. 20. 12:17

Kedves buktar!

A Chocolate teremből a Neteller- és Moneybookers-en keresztüli napi kifizetési limit 500$ egységesen.
Az ennél nagyobb, egy összegben történő kifizetési kérelmekre,a bankon keresztüli kifizetés nyújt
lehetőséget, illetve az egyéb külön kívánságokkal fordulj a szupporthoz légyszives.

buktar
Válasz Chocolate Poker kommentjére
2011. jan. 20. 14:44

Úgy értem MB, Neteller használata esetén?

Brader
Válasz buktar kommentjére
2011. jan. 20. 18:11

Pénz rendben megérkezett srácok mb-re!

Alessio
Válasz Brader kommentjére
2011. jan. 20. 18:40

Pénz rendben megérkezett srácok mb-re!

Mennyi idő volt am?

danfiu
Válasz Alessio kommentjére
2011. jan. 20. 19:14

Mennyi idő volt am?

Nekem 1-2 nap alatt megjott mb-re!

Greyboy
Válasz danfiu kommentjére
2011. jan. 20. 21:15

"Ha mindenképen szeretnéd megosztani pár ezer emberrel a pénzügyi tranzakcióidat,akkor kérlek ezt a valóságnak megfelelő információkkal tedd a Chocolate teremre vonatkozóan. Sem az, hogy nem kapsz választ a leveleidre,sem a személyes kifizetéssel kapcsolatos megjegyzésed sem tükrözi a valóságot. Részletekbe nem fogok bocsátkozni, viszont ezúton szeretném
felhívni a figyelmedet(nem először és nem is másodszor) a bankszámládra történő kifizetési lehetőségre,ami nincs limitálva!!!!"
cccc. nanana. Először is inkognitóban teszem, és tökéletesen fedte minden szavam a valóságot. Én nyugodtan bocsátkozom részletekbe, akár több ezer ember előtt is. Melyik része nem volt igaz, megbocsáss? Nem először mondom, azt mondtátok, hogy 500$ tudtok NAPONTA, ismétlem NAPONTA kiutalni a netellerre, ami szimplán nem volt igaz, mint hogy azt írtam volt. ÉS mivel a kiutalt összeg közben nem került vissza számlámra, így módomban sem volt a banki utalást választani. Továbbá szeretném, hogy mindenki tanuljon az esetből.... egyébként érdekel, hogy a többi ipoker teremmel ellentétben nektek miért van kifizetési korlát mb-re és netelerre?

Élő ügyfélszolgálat