Zoli
Válasz joco11111 kommentjére
2011. jan. 25. 10:00

nálatok megy a csoki szoftvere? reggel óta nem tudok belogolni.

joco11111
Válasz Zoli kommentjére
2011. jan. 25. 10:46

nálatok megy a csoki szoftvere? reggel óta nem tudok belogolni.

Most próbáltam. Nekem sem megy.

Chocolate Poker
Válasz joco11111 kommentjére
2011. jan. 25. 12:18

Jelenleg a Chocolate Poker szerverének karbantartás folyik, köszönjük a türelmeteket!

DMANX
Válasz Chocolate Poker kommentjére
2011. jan. 25. 14:02

Én most be tudtam lépni, csak a bannerek hiányoznak a lobby-ban.

Chocolate Poker
Válasz DMANX kommentjére
2011. jan. 25. 16:07

A karbantartás lezajlott,már be tudtok lépni a terembe,további jó játékot!

petozso
Válasz Chocolate Poker kommentjére
2011. jan. 31. 21:34

Szeretnék regisztárlni a terembe, de amikor a "letöltés"-re megyek mindig hibát ír ki. (próbáltam Explorerrel, Operával is).

Ha csak simán az oldalról regelek az akadémia kódot használva akkor is résztvehetek a promóciókban, vagy csak a linken keresztükl érvényes?

Fontos lenne, mert szeretnék elindulni a 15.000$-s rakeracen, de így nem merek belevágni!

Laller85
Válasz petozso kommentjére
2011. jan. 31. 21:35

Szeretnék regisztárlni a terembe, de amikor a "letöltés"-re megyek mindig hibát ír ki. (próbáltam Explorerrel, Operával is).

Ha csak simán az oldalról regelek az akadémia kódot használva akkor is résztvehetek a promóciókban, vagy csak a linken keresztükl érvényes?

Fontos lenne, mert szeretnék elindulni a 15.000$-s rakeracen, de így nem merek belevágni!

Csak akkor leszel akadémiás, ha innen regisztrálsz, mármint az itt lévő linket használod!

petozso
Válasz Laller85 kommentjére
2011. jan. 31. 21:41

Csak akkor leszel akadémiás, ha innen regisztrálsz, mármint az itt lévő linket használod!

köszi a gyors választ, de mit tudok csinálni ha a linkre kattinva nem hoz be működő oldalt?

danfiu
Válasz petozso kommentjére
2011. jan. 31. 21:48

En meg regebben regeltem csoki pokerre(nem akademiarol) es soha nem fizettem be, irtam a PA supportnak es attudtak tenni hozzajuk.

csabadeak
Válasz danfiu kommentjére
2011. febr. 1. 13:12

Itt melyik idősávban van csúcsidő?
Főleg SNG érdekelne mert most 1-2 asztal megy......

Élő ügyfélszolgálat