Ti kaptatok már valamilyen "kárpótló" ajánlatot?
Én sem látom a pénzem.
Ti kaptatok már valamilyen "kárpótló" ajánlatot?
Kedves Játékosaink!
Akinek problémája akad a kliens újra letöltése után a belépéssel, kérjen segítséget a support-tól!
Köszönettel,
Chocolate Csapat.
nálam nem ok, de szerintem mindenkinél problémás.
nem elég ha új jelszót kérünk emailben?
email amit kaptok tartalmaz egy linket ,arra katt és ott tudsz majd új jelszót megadni ,8-12 karakter közötti kell legyen ,kell bele nagybetű ,szám,és speciális karakter is :D
Véleményem a Chocolate pokerről:
2011. februárjában jöttem ide játszani, mivel "szerencsés" vagyok, máris egy nem szokványos rake racebe csöppentem bele, erről már nem akarok írni, kb mindent leírtunk már a februári rake race topicba. Érdemes utána olvasni azoknak, akik még nem játszottak itt. Február után még 1 hónapot eltöltöttem, mert azt hittem, hogy történik valami korrigálás a listával, meg bónuszt is kellett pörgetni.
Kedvenc hsz-em az ez volt: „Tiszta tragikomédia ez a topic. Hogy lesz a 10$ sng playaból PLO2K HU reg...” - Zsipali
A teremről 1 pozitívum van: Ha e-mailt írtam, akkor arra mindig gyorsan jött a válasz.
Negatívumok:
1. A rake race nyeremény kifizetés mindig csúszott. Erről informálva lettünk, hogy ez előfordulhat.
2. Kifizetési limit max 500$
3. Kifizetésnél a központi honlap 2-3 napot írt, ez is jóval több szokott lenni.
Márciusban egyből kezdtem cashoutolni, elhagyni a termet, nehogy komolyabb kellemetlenség is érjen. Az összes pénzem megérkezett, ezzel nem volt gond. Néhány játékos is ezt az utat választotta. Akik maradtak, könnyebben értek el jó helyezést a távozók miatt.
Maradt viszont kb 150$ értékű ticketem. A support úgy informált, hogy dec. 31-ig érvényes. Úgy gondoltam majd szépen lassan, ha MTT-zni támad kedvem beváltogatom.
Erre jön a hír, hogy a terem hálózatot vált. Ez nem mindennapi dolog, azt nem lehet tudni miért történt ez. Esetleg az Ipoker elégedett volt a teremmel?
A support meg írja, hogy a pontjainkat nem tudjuk már ticketre váltani. Véleményem szerint az lenne a tisztességes, ha ennek megfelelő értéket megkapnánk. Mivel ezért megdolgoztunk, ez olyan mint a rakeback. A support azt írta, hogy majd kapunk kárpótlásként egyéb ajánlatot. Már most sejtem mi lesz ez: reload bonusz, hogy a régi játékosok megmaradjanak. Kösz, de kösz nem!
Írtátok a hírbe: „A terem mögött álló korábbi tulajdonosok - csapatunknak adott tájékoztatásuk szerint - a bent lévő pénzek kifizetését garantálják.” A ticket árát miért nem garantálják? Az is pénz!
Ezek után már biztos nem fogok játszani ebben a teremben, most a ticket árát nem kaptuk meg (esetemben 150$), mi lesz, ha egyszer csak a rakeback vagy a cashout nem érkezik meg? Ezt a kockázatot már nem engedhetem meg magamnak.
Nekem azt mondtak h Polgar Krisztat megkapom cserebe:):)
:)A dolgok állása szerint szegény Krisztának nagyon sok embert kellene megvigasztalni.
Kedves Fórumozók!
Az elmúlt időkben talán a Chocolatepoker részéről sajnos csalódás ért egyeseket, noha eddig is próbáltunk a játékosaink számára jó ajánlatokat illetve promóciókat biztosítani, amibe az akadémiával közös rake race is beletartozott. Es ez a jövőben is így lesz, jóllehet új tulajdonosokkal vállvetve, ami a teremre vonatkozóan pozitív értéket képvisel. Mi megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy a jövőben minél kevesebb negatívum érjen titeket, illetve hogy minél jobb megoldást találjunk egyes játékosok jelenleg is aktuális problémájára. Egyúttal szeretnénk megkérni titeket, hogy azok a játékosok akiknek a számláján vezetett összeg kérésük szerint nem került át az új network-re, írjanak itt privát üzenetet a gyorsabb feldolgozás érdekében.
Köszönjük a figyelmeteket,
Chocolate Csapat.