WaterMaker
Válasz tomy123 kommentjére
2011. jún. 28. 12:54
Akkor szerinted nem kapjuk meg? Ez olyan mint a rakeback, tehát ezzel nekik számolni kellett, hogy be fogjuk váltani (valamikor 2011-ben)
Szerintem várjunk 1-2 napot, hogy mit írnak.
Szerintem se kapjuk meg, egy az egybe biztos nem. Már az is jó volna, ha a pontért vehető bónusz$ harmadát megkapnánk.
Vagy legalább annyi, hogy az épp pörgő bónusz hátralévő részét megkapnánk.
De őszintén szólva a legvalószinűbb, hogy nem kapunk semmit.
joco11111
Válasz WaterMaker kommentjére
2011. jún. 28. 13:16
Az új klienst letöltötte már valaki?
Littlemage
Válasz tomy123 kommentjére
2011. jún. 28. 13:26
Racen susmus, aktiv promocio torlese, halozatvaltas.... mit vartok?
weeee7
Válasz joco11111 kommentjére
2011. jún. 28. 13:34
Az új klienst letöltötte már valaki?
Egyelőre nincs is elérhető honlap. :S Remélem gond nélkül ki tudom a hálózatváltás után venni a pénzemet, aztán azt hiszem megválok ettől a teremtől, túl sok megkérdőjelezhető dolog történt mostanában.
Chocolate Poker
Válasz weeee7 kommentjére
2011. jún. 28. 16:58
Kedves Játékosaink!
Jelenleg is azon dolgozunk, hogy a hálózatváltás sikeresen megtörténjen, reméljük minél hamarabb sikerül megoldani szakembereinknek az átállással kapcsolatos technikai részleteket.
Hamarosan elérhető lesz új honlapunk is, és természetesen új promócióval is várunk titeket, és leendő játékosainkat is.
A régi hálózatban összegyűjtött pontok átkonvertálására sajnos nincs lehetőségünk, ellenben egyéb ajánlatokkal szeretnénk majd kárpótolni titeket.
Előre is köszönjük a türelmeteket, és hogy továbbra is velünk tartotok,
Üdvözlettel:
Chocolate Csapat.
aaaa
Válasz Chocolate Poker kommentjére
2011. jún. 28. 17:48
A régi hálózatban összegyűjtött pontok átkonvertálására sajnos nincs lehetőségünk, ellenben egyéb ajánlatokkal szeretnénk majd kárpótolni titeket.
Értsd, így olcsón megússzák és kapsz egy szép nagy parasztvakítást, ami csillivilli és alig kerül valamibe. :D
Doyles 2.?! Az mocskos bagázs volt a váltáskor, igaz már kb. ki is múlt cserébe..
dzoli
Válasz aaaa kommentjére
2011. jún. 28. 20:28
Értsd, így olcsón megússzák és kapsz egy szép nagy parasztvakítást, ami csillivilli és alig kerül valamibe. :D
Doyles 2.?! Az mocskos bagázs volt a váltáskor, igaz már kb. ki is múlt cserébe..
Egyet ertek a Doyles egy gittegylet szinvonal volt eppen ott toltam es nem kicsit voltam ideges h mar 2 havi rake race el es rake back el tartoztak .Remelem a Chocolate nem hasonlo felfogasban gondolkodik ha realisan kompenzalnak (azon az alapon hogy a ami jar az jar , es amit mar megszereztel es elveszik az gyakorlatilag .....)es maradnak a jatekosok akkor
akkor esetleg marad a jatekosok mondjuk 60 70% . hanem teljesen jogos es egyertelmu hogy meg azert se .
En szemely szerint orulok a valtasnak en szeretem a cake halot de ha nem lesznek korrektek akkor inkabb nem csatlakozom a kesobbiekben , varom a fejlemenyeket de gondolom beindul a forum a valtast koveto elso hetekben.
reelbigfish
Válasz dzoli kommentjére
2011. jún. 28. 22:26
a Doylesnál anno mennyi ideig tartott a hálózatváltás?
dzoli
Válasz reelbigfish kommentjére
2011. jún. 28. 22:41
a Doylesnál anno mennyi ideig tartott a hálózatváltás?
pffffff az is lassu volt vagyis hamar le lehetett tolteni de hasznalgatatlan volt kb 1 honapig egyszercsak eltunt a raise vagy a call meg hasonlok. jo lessz a cake :)
reelbigfish
Válasz dzoli kommentjére
2011. jún. 29. 0:39
annyi baj legyen, a callra nincs is szükségem:D