azért, mert a lobbyban a promotions-nál ezt írják:
"thru Midnight Tuesday"
Ráadásul még mindig kint van ez a reklám!
Gyorsan válaszoltak:
"Please be aware that you had a payout processed in the last 24 hours. On our terms and conditions we have it stated that there could not be a payout with in the last 24 hours to be eligible to receive the bonus. Please click on this link for further details: http://doylesroom.com/landings/reload/."
Legközelebb lesz ott 600$. :)
nekem pénteken volt, az már több, mint 24 óra
nekem pénteken volt, az már több, mint 24 óra
TERMS AND CONDITIONS
If a player has requested a withdrawal from their account within 24 hours prior to the start of the promotion, no bonus will be awarded.
Akkor mégis figyelik. :)
Doyles Room
Sziasztok:
Nemrég játszom ebben a teremben ami egyebkent nagyon tetszik ,de van egy aprocska problemam a hétén már másodszor esett meg ,hogy dél kornyékén megfagy a rendszer kikapcsolom és kb masfel oraig nem tudok tudtam (most nem tudom meddig fog tartani) visszalépni. Előző alkalommal biztos ,hogy nem egyedul voltam a problemaval mert mikor vegre visszaengedett az asztalok akkor kezdtek ujra megtelni nl4 en jatszom es ott 1 asztalon ment eppen a jatek ami ami 10 15 perc alatt mar 8 10 re duzzadt ezert gondolom ,hogy nem egyedi a problema. A mostani alkalom szamomra azert volt fajo mert nl 4 en jatszon 6 fos asztalokon 5 asztalon es osszesen kb 5 dolcsim volt partiban .
Volt valakinek hasonlo élmenye?
Legtöbb teremben szoktak lenni leállások, többnyire akkor, amikor a legkevesebben vannak fent. Ilyenkor sokszor karbantartás, szoftver frissítés zajlik szerintem. Cake-n ez a déli órákban van, európai termekben meg reggel.
Más kérdés, ha ez a kifagyás játék közben felszólítás nélkül történik...
.....
Legtöbb teremben szoktak lenni leállások, többnyire akkor, amikor a legkevesebben vannak fent. Ilyenkor sokszor karbantartás, szoftver frissítés zajlik szerintem. Cake-n ez a déli órákban van, európai termekben meg reggel.
Más kérdés, ha ez a kifagyás játék közben felszólítás nélkül történik...
írj nekik egy levelet hátha kárpótolnak:)
veszíteni valód végülis nincs:)
gl
rb
azt hol tudom megnézni hogy mennyi rb-t termeltem?
1$ rake hány fpp-nek felel meg?