aaaa
Válasz R1per2 kommentjére
2010. jan. 19. 12:08

azért, mert a lobbyban a promotions-nál ezt írják:
"thru Midnight Tuesday"

Ráadásul még mindig kint van ez a reklám!

Írjatok nekik e-mailt print screen-nel, hogy még odébb van éjfél GMT szerint nemhogy ET szerint.. Egy próbát megér, végülis ők "hibáztak" a kiírás során. :)

1. Deposit now through Monday, January18th at midnight ET using promotion code Brunson10 and receive a 50% bonus up to $300!
2. TERMS AND CONDITIONS
..
Bonus code usage is limited at 1. Deposits made between 05:01 GMT on Friday, January 15th and 05:00 GMT on Wednesday, January 19th will be eligible for the reload bonus.

3. a lobby screen Midnight Tuesday

Szóval egy panaszos levélen nem múlik. :D

buktar
Válasz aaaa kommentjére
2010. jan. 19. 15:41

Gyorsan válaszoltak:

"Please be aware that you had a payout processed in the last 24 hours. On our terms and conditions we have it stated that there could not be a payout with in the last 24 hours to be eligible to receive the bonus. Please click on this link for further details: http://doylesroom.com/landings/reload/."

Legközelebb lesz ott 600$. :)

R1per2
Válasz buktar kommentjére
2010. jan. 19. 15:52

nekem pénteken volt, az már több, mint 24 óra

buktar
2010. jan. 19. 15:59

nekem pénteken volt, az már több, mint 24 óra

De mikor ért ki? Én is pénteken kértem.

aaaa
Válasz buktar kommentjére
2010. jan. 19. 17:38

TERMS AND CONDITIONS
If a player has requested a withdrawal from their account within 24 hours prior to the start of the promotion, no bonus will be awarded.

Akkor mégis figyelik. :)

dzoli
Válasz aaaa kommentjére
2010. jan. 21. 12:21

Doyles Room

Sziasztok:
Nemrég játszom ebben a teremben ami egyebkent nagyon tetszik ,de van egy aprocska problemam a hétén már másodszor esett meg ,hogy dél kornyékén megfagy a rendszer kikapcsolom és kb masfel oraig nem tudok tudtam (most nem tudom meddig fog tartani) visszalépni. Előző alkalommal biztos ,hogy nem egyedul voltam a problemaval mert mikor vegre visszaengedett az asztalok akkor kezdtek ujra megtelni nl4 en jatszom es ott 1 asztalon ment eppen a jatek ami ami 10 15 perc alatt mar 8 10 re duzzadt ezert gondolom ,hogy nem egyedi a problema. A mostani alkalom szamomra azert volt fajo mert nl 4 en jatszon 6 fos asztalokon 5 asztalon es osszesen kb 5 dolcsim volt partiban .
Volt valakinek hasonlo élmenye?

R1per2
Válasz dzoli kommentjére
2010. jan. 21. 12:23

Legtöbb teremben szoktak lenni leállások, többnyire akkor, amikor a legkevesebben vannak fent. Ilyenkor sokszor karbantartás, szoftver frissítés zajlik szerintem. Cake-n ez a déli órákban van, európai termekben meg reggel.
Más kérdés, ha ez a kifagyás játék közben felszólítás nélkül történik...

dzoli
2010. jan. 21. 13:12

.....

Legtöbb teremben szoktak lenni leállások, többnyire akkor, amikor a legkevesebben vannak fent. Ilyenkor sokszor karbantartás, szoftver frissítés zajlik szerintem. Cake-n ez a déli órákban van, európai termekben meg reggel.
Más kérdés, ha ez a kifagyás játék közben felszólítás nélkül történik...

Ez ok ,hoyg frissitenek nagyon helyes viszont ilyenkor konyveljem el veszteségnek ,nyilván az én esetemben ez nem jelentos osszeg viszont ha nl 10 en jatszanek ami nem is nagy tet akkor mart a ket alkalom alatt osszejohetett volna 20 30 dollar nem beszelve nl 25 stb

hosocske
Válasz dzoli kommentjére
2010. jan. 21. 14:45

írj nekik egy levelet hátha kárpótolnak:)

veszíteni valód végülis nincs:)

gl

bnas
Válasz hosocske kommentjére
2010. jan. 21. 22:40

rb

azt hol tudom megnézni hogy mennyi rb-t termeltem?
1$ rake hány fpp-nek felel meg?

Élő ügyfélszolgálat