hm
Sziasztok esetleg nem tudja véletlen valaki hogy itt a doyle pókeren mikor van az online chat support?Csak munkanapokon?Magyar idő szerint mettől meddig?
Előre köszi sziasztok
Sziasztok!
Ebben a teremben kezdeményeztem egy kifizetést január 6-án , és még sehol a pénzem. Visa kártyámra kértem, amelyikről befizettem. A supportot rengetegszer kerestem az elejétől kezdve, és folyamatosan mást mondtak. Már az ő véleményük alapján eddig 7szer kellett volna, hogy megkapjam, de még mindig sehol. A legutóbbi diskurzusunkkor a csávó azzal rázott le, hogy hétfőn, de legkésőbb kedden tuti megkapom. Hétfő este van, a pénz még természetesen sehol. Nem tudom ez nekik miért jó. Alapból csak 18-án került a státuszom "processed" állapotba, ami azt jelenti, hogy elutalták. Viszont akkor h h még nem jött meg?? Elvileg nem 8 nap(6 munka) a nemzetközi utalás....Volt valakinek hasonló tapasztalata? Csak nem váltak fizetésképtelenné....
Csak nem váltak fizetésképtelenné....
Szerintem csak a VISA miatt lassú.
Cashier
A cashier nálatok is behalt?
nálam is behalt, de reggel még jó volt (olyan 8fele) azt tudom
hiba
nektek nem szokott olyat kiírni hogy : InvalidsessionId
nagyon idegesítő amikor több asztalon tolod és dobálja be ...
Hajnali 8 óra.Négyen ülünk az asztalnál, ebből három magyar!:)
Hajnali 8 óra.Négyen ülünk az asztalnál, ebből három magyar!:)
De bnas! Mocskosul undorító.Egyszer volt olyan, hogy 4 asztalon játszottam 100$-os sh super turbo sng-t, és mindegyik asztalon elkezdte bedobálni a lapjaimat, és nem tudtam vele semmit csinálni. 2 asztalon pedig már 3ban voltam, és jöttek a lapok is. Bumm...gyors minusz 400 dodi...mondjuk ilyen két alkalommal volt összesen, de többek között ilyenek miatt sem ajánlom a termet...