Cashout 7-8 nap, de legalább megjött :P
Nekem már több mint 1 hete csak pendingben van a pénzem.
A RR-es pénz megkapta már valaki??
Nekem a Cashout siman megjott 3 munkanap alatt moneybookersre. Csak ajanlani tudom a termet.
shop
én is MBre szoktam cashoutolni, és ált 2-3nap alatt megjött (tavaly 1szer volt 1 hét amikor mindenkinek parásabb volt, mert elkúrtak vmit a rendszerbe)
és a két kérdés:
1.
a shopba a reges emailemmel és a szokásos jelszavammal tok belépni, vagy kéne oda vmit még csinálni, mert engem nem enged be ezekkel:S
2.
Vkinek megjött már az elöző havi race pénz, mert én nem látom
én is MBre szoktam cashoutolni, és ált 2-3nap alatt megjött (tavaly 1szer volt 1 hét amikor mindenkinek parásabb volt, mert elkúrtak vmit a rendszerbe)
és a két kérdés:
1.
a shopba a reges emailemmel és a szokásos jelszavammal tok belépni, vagy kéne oda vmit még csinálni, mert engem nem enged be ezekkel:S
2.
Ah dehogy nekem a rake back sem .el calssico
Nekem se jött még meg se a rakeback sem a rake race pénz.
A shopba én sem tudok már 1 ideje belépni.
és a két kérdés:
1.
2.
most néztem meg a race elöző hónapba is csak 9edikén jött meg, vagyis ott csak simán nem sietik el sztem
azt még én se, de nem hiszem hogy para lesz, régen is volt 1-2szer hogy elcsúsztak vele pár napot, engem inkább a shop izgat, mert vennék bónusz dollárokat, de nem tok belépni oda:S