Zehy
Válasz hosocske kommentjére
2011. jan. 9. 22:47

és azt historyba kéne látni?

Leginkább a rollodon :)

hosocske
Válasz Zehy kommentjére
2011. jan. 9. 22:50

Leginkább a rollodon :)

Szerencsére egy treff 2es ára, nem meghatározó a rollomhoz képest:P

Ezért érdekelne, hogy vhol utána lehet e nézni, vagy most elvből nem utalnak, mert a a heti Rb meg a race se jött meg, és ez se tűnt fel:D

hosocske
2011. jan. 9. 23:06

Na pont most vettek tőlem kártyát, tényleg nőtt a roll, bár attól még sztem historyn igazán kirakhatnák

dzoli
2011. jan. 10. 9:07

Na pont most vettek tőlem kártyát, tényleg nőtt a roll, bár attól még sztem historyn igazán kirakhatnák

Nalam My exchange/transaction historyban azonnal latom ha eladtam valamit

Charliegore8
Válasz dzoli kommentjére
2011. jan. 10. 12:09

A cake hálózaton belül minden teremben látszik az összes játékos? Mert most megnéztem, hogy a Cake és a Doyles ugyanannyi játékost ír ki, akik most játszanak, de pl HU sng-ben a Cake-en benn ül a csávó, Doyleson meg nem látom. Szerintetek hogy van ez?

hosocske
Válasz dzoli kommentjére
2011. jan. 10. 18:07

Nalam My exchange/transaction historyban azonnal latom ha eladtam valamit

Ott én is ,de a kliensbe ahol a heti rb-t meg a racet kiírja ott nem, és fura ha azt a 2tőt ott megvan, akkor ezt miért nem, de most már láttam, hogy nőtt egyszer a rollom tőle, vagyis tuti megjön:) ( a másik 2vel ellentétbe:P )

Lancelot
2011. jan. 10. 18:37

Sziasztok!

Arany kártyákat, hogy lehet eladni? érdemes eladni őket, mármint a magas kártyákat valószínű igen, de nekem szinte csak 2-6 ig vannak főleg, és talán 1-1 8-as és 9-es. Mennyiért érhet egy ilyen alacsonyabb kártya? Ez úgy működik, hogy van egy fix ár vagy licitálni lehet rá, utóbbi esetben nekem kell megadni a kikiáltási árat?

Előre is köszi.

hosocske
Válasz Lancelot kommentjére
2011. jan. 10. 20:20

Sziasztok!

Arany kártyákat, hogy lehet eladni? érdemes eladni őket, mármint a magas kártyákat valószínű igen, de nekem szinte csak 2-6 ig vannak főleg, és talán 1-1 8-as és 9-es. Mennyiért érhet egy ilyen alacsonyabb kártya? Ez úgy működik, hogy van egy fix ár vagy licitálni lehet rá, utóbbi esetben nekem kell megadni a kikiáltási árat?

Előre is köszi.

ha belépsz a kliensbe, a jobb felső sarokba van egy exchange, arra kell rámenned és ott tudod eladni őket, ami úgy megy hogy te határozol meg egy árat a kártyáidra, és aztán vagy megveszik vagy nem:)

2-6 ig hacsak nem 2006 vagy 2007esek akkor alig lehet kapni vmit értük, esetleg a 2011eseket még 1-2 őrült megveszi 2-3 dolcsiért

dzoli
2011. jan. 10. 22:17

ha belépsz a kliensbe, a jobb felső sarokba van egy exchange, arra kell rámenned és ott tudod eladni őket, ami úgy megy hogy te határozol meg egy árat a kártyáidra, és aztán vagy megveszik vagy nem:)

2-6 ig hacsak nem 2006 vagy 2007esek akkor alig lehet kapni vmit értük, esetleg a 2011eseket még 1-2 őrült megveszi 2-3 dolcsiért

en adtam mar el 20 dolcsiert is:)

hosocske
Válasz dzoli kommentjére
2011. jan. 10. 22:24

en adtam mar el 20 dolcsiert is:)

2-6ig? és még azt hittem amikor én kiraokm őket 2-8 dolcsikért őket pofátlan vok:D

Élő ügyfélszolgálat