és azt historyba kéne látni?
Leginkább a rollodon :)
Na pont most vettek tőlem kártyát, tényleg nőtt a roll, bár attól még sztem historyn igazán kirakhatnák
Na pont most vettek tőlem kártyát, tényleg nőtt a roll, bár attól még sztem historyn igazán kirakhatnák
A cake hálózaton belül minden teremben látszik az összes játékos? Mert most megnéztem, hogy a Cake és a Doyles ugyanannyi játékost ír ki, akik most játszanak, de pl HU sng-ben a Cake-en benn ül a csávó, Doyleson meg nem látom. Szerintetek hogy van ez?
Nalam My exchange/transaction historyban azonnal latom ha eladtam valamit
Sziasztok!
Arany kártyákat, hogy lehet eladni? érdemes eladni őket, mármint a magas kártyákat valószínű igen, de nekem szinte csak 2-6 ig vannak főleg, és talán 1-1 8-as és 9-es. Mennyiért érhet egy ilyen alacsonyabb kártya? Ez úgy működik, hogy van egy fix ár vagy licitálni lehet rá, utóbbi esetben nekem kell megadni a kikiáltási árat?
Előre is köszi.
Sziasztok!
Arany kártyákat, hogy lehet eladni? érdemes eladni őket, mármint a magas kártyákat valószínű igen, de nekem szinte csak 2-6 ig vannak főleg, és talán 1-1 8-as és 9-es. Mennyiért érhet egy ilyen alacsonyabb kártya? Ez úgy működik, hogy van egy fix ár vagy licitálni lehet rá, utóbbi esetben nekem kell megadni a kikiáltási árat?
Előre is köszi.
ha belépsz a kliensbe, a jobb felső sarokba van egy exchange, arra kell rámenned és ott tudod eladni őket, ami úgy megy hogy te határozol meg egy árat a kártyáidra, és aztán vagy megveszik vagy nem:)
2-6 ig hacsak nem 2006 vagy 2007esek akkor alig lehet kapni vmit értük, esetleg a 2011eseket még 1-2 őrült megveszi 2-3 dolcsiért
en adtam mar el 20 dolcsiert is:)