tud valaki valamit a merge halozatrol?
Mit szeretnel tudni?Ez igy eleg tag kerdes.Amugy Online Poker Traffic Rankings & News | Poker Sites & Networks | PokerScout on megnezheted mekkora a jatekosallomany a networkon cashen/kulonbozo teteken a gamefinder optionban stb.
Igazad van wildchild erdekelne a mezony gondolom gynegebb azt lattam h talan 35% lessz a rake back es igen a jatekosallomany gondolom az is magasabb mint a cake n.
Vajon az aktualisan futo rake race el mi ujsag?
Zoli! Ez a kérdés bennem is felmerült! Egyáltalán ki lesz-e fizetve a januári rr, vagy a hálózatváltásra hivatkozva törlik az egészet...jó volna tudni! Szar ez a bizonytalan várakozás!
Rake Race (December+Január)
Én is kérném ezúton az Akadémiás supportot, hogy kérdezzenek már rá a teremnél a Decemberi RR kifizetésre, mert szerintem az a legdurvább, hogy 20. napja várunk rá és semmi. A közel három heti RB késés is durva.
Ezen felül már a januári RR esetleges törlése várható? Igen nagy blama lenne...
És mégis a 12 napja indított!!! kifizetésem mikorra várható???
Totál Káosz!!! Szerintem sok embert érdekelnének a válaszok!
Köszönöm előre is az Akadémiás helpet a többiek nevében is!
Járjatok már utána ezeknek a kérdéseknek
Én is kérném ezúton az Akadémiás supportot, hogy kérdezzenek már rá a teremnél a Decemberi RR kifizetésre, mert szerintem az a legdurvább, hogy 20. napja várunk rá és semmi. A közel három heti RB késés is durva.
Ezen felül már a januári RR esetleges törlése várható? Igen nagy blama lenne...
És mégis a 12 napja indított!!! kifizetésem mikorra várható???
Totál Káosz!!! Szerintem sok embert érdekelnének a válaszok!
Köszönöm előre is az Akadémiás helpet a többiek nevében is!
Járjatok már utána ezeknek a kérdéseknek
Engem is a januári rr érdekelne, illetve, hogy január hátralevő részéért kapunk-e rb-et!!? Vagy, mikor szűnik meg végleg (ha megszűnik, mert állítólag merge-n van rb) Eléggé idegesítő ez a bizonytalanság. Ezek azt a kevés játékosukat is el akarják üldözni!!!??? Oké, hogy hálozatot váltanak. Ez előfordul. De, hogy sunyi módon lapítanak, korrupt módon. Ez elfogadhatatlan!
frissítették a fpp pontokat (nálam legalábbis), ha vki tud casht venni sztem gyorsan tegye meg, még oldalváltás elött + van új race állás
S ha nem tudok casht venni mert csak Gold státuszban vagyok, s kb 10,5k Brunson Bucksom van, akkor szerinted mit érdemes vele csinálni?