Vki nem tudja mennyi idő szokott lenni a kifizetés MB-re??
Vki nem tudja mennyi idő szokott lenni a kifizetés MB-re??
Szevasztok
Probalt mar valaki Visat hasznalni beutalashoz?
A limit ugye 250 dolcsi.
Mikor megkerdeztem a supportot, hogy lehet rajta emelni, ilyen doksikat kertek:
- utility bill
- copy of front and back part of your credit card
- copy of front and part of your ID
- authorization form signed by you
Eleg erdekesnek talalom, hogy ennyire bonyolult..de vegulis nem ez a lenyeg..egy erdekes dolgot talalok ebben csak a bankkartya kepe...ez nem tul biztonsagos szerintem.
Van valami tapasztalatotok? (moneybrookers..hasznaljak mas be/ki utalasi format nem erdekel)
Szevasztok
Probalt mar valaki Visat hasznalni beutalashoz?
A limit ugye 250 dolcsi.
Mikor megkerdeztem a supportot, hogy lehet rajta emelni, ilyen doksikat kertek:
- utility bill
- copy of front and back part of your credit card
- copy of front and part of your ID
- authorization form signed by you
Eleg erdekesnek talalom, hogy ennyire bonyolult..de vegulis nem ez a lenyeg..egy erdekes dolgot talalok ebben csak a bankkartya kepe...ez nem tul biztonsagos szerintem.
Van valami tapasztalatotok? (moneybrookers..hasznaljak mas be/ki utalasi format nem erdekel)
winR
Nekem 4 napja ülnek rajta (szintén az MB-re) Ma reggel (a 5. napon) felhivtak a Doyle-tól és megkérdezték a lakcímem. Azóta se jött még meg.
újra kell indítani
Szervusztok! Mivel a site-on az amúgy is nagyon kevés a nem rebuy-os, kis tétes (5$) verseny és azok kb. 90% el sem indul a kevés jelentkező miatt, így úgy döntöttem egy héttel ezelőtt, hogy kiutalom a kis pénzemet Moneybookers-re. Hát, nem nagyon ment, azóta, voltak leellenörző, megnyugtató telefonhívások, e-mailek, de semmi, szóval aki ki akarja utalni onnan az összes pénzét, legalább is első alkalommal nyugodtan számoljon egy bő héttel, míg hozzá jut...
Szervusztok! Mivel a site-on az amúgy is nagyon kevés a nem rebuy-os, kis tétes (5$) verseny és azok kb. 90% el sem indul a kevés jelentkező miatt, így úgy döntöttem egy héttel ezelőtt, hogy kiutalom a kis pénzemet Moneybookers-re. Hát, nem nagyon ment, azóta, voltak leellenörző, megnyugtató telefonhívások, e-mailek, de semmi, szóval aki ki akarja utalni onnan az összes pénzét, legalább is első alkalommal nyugodtan számoljon egy bő héttel, míg hozzá jut...
Sose volt még gyorsabb mint 4 nap. :)
Cake viszont néha még aznap.