Újra tett gépnél is állandóan hibaüzenetekkel tudok csak kilépni. Mots pl játék után az asztalokat bezártam, és kifagyott a lobby.
Nálam is mindig van valami baja. Ma pl. be volt zárva az összes asztal, mégse engedett kilépni. Feladatkezelőből kellett kilőnöm a klienst.
Meg van hogy feliratkozok a várólistára, de mikor megnyilik az asztal nem tudok beülni. Nincsenek rajta a gombok a kis panelen ami feljön az asztallal együtt.
Nálam is mindig van valami baja. Ma pl. be volt zárva az összes asztal, mégse engedett kilépni. Feladatkezelőből kellett kilőnöm a klienst.
Meg van hogy feliratkozok a várólistára, de mikor megnyilik az asztal nem tudok beülni. Nincsenek rajta a gombok a kis panelen ami feljön az asztallal együtt.
Egyszer olyat is csinált, hogy nem tudtam megnyomni egyik gombot sem:S Játék közben már más is mondta.
DoylesRoom karácsonyi reload bónusz még másfél napig:
50% max $300 a Santa50 kód felhasználásával
További részletek
nemigaz, hogy mindig mindenről lemaradok, pénz az nuku a netelleren, remélem holnapra megérkezik és még vissza tudom utalni
Miért nem kapunk ezekről emailt lehetőleg 15-éig?
Most látom hogy a lobbyban írnak róla... én meg észre sem veszem...
Rogan-nek hála megoldódott a probléma :)
Sziasztok!
Doyles roomba ha szatelitről bejutok egy versenyre akkor annak a versenynek a nevezési díját nem válthatom át tournament dollárba vagy adhatom el?
előre is kösz a választ!
Sziasztok!
Doyles roomba ha szatelitről bejutok egy versenyre akkor annak a versenynek a nevezési díját nem válthatom át tournament dollárba vagy adhatom el?
előre is kösz a választ!
Vki nem tudja mennyi idő szokott lenni a kifizetés MB-re??