Bocsi az offért, de nem akartam új topikot nyitni ezért. Mivel a gnuf is micro-s terem ezért teszem fel itt a kérdést.
Nagyon nehezen találtam meg a Withdraw lehetőséget, csak a webes felületükön van ilyen. Tegnap 17:40-kor kikértem a pénzem MB-re.
A transaction historyban meg azt írja, hogy a Withdraw ma éjjel 02:00-kor történt... Hogy van ez? Akkor hagyták jóvá?
Meddig várjak?
Semmit nem ír az egész állapotáról, ritka egy sz.r rendszerük van.
Linxen hogy megy? Meddig tart egy (első) cashout?
Köszi előre is a válaszokat!
A "bank" opción belül van a withdraw a kiensben, asszem 4-5 nap volt nekem a cashout MB-re... a "historyban" írja a dátumot és hogy pending vagy complete.
Ma kb egész havi munkám tönkrement
olyan 600at elbuktam :(
Még maradt némi plusz, de így jó lenne kivenni a FDt is.
Amúgy a szoftver egy kezelhetetlen szar! sry, de tényleg! fölugrál, majd nem érzékeli, ha rányomok, nem tudni mikor kell 2x nyomni, v vette be az 1et!
Mezőny még továbbra is tetszik, (mmint az omahás részleg) csak partit is kellett volna nyerni...
14x raked handet le lehet játszani pl 20-on is, csak darabszám kell?
Lehet, megcsinálom még, de aztán cashout!
Ma kb egész havi munkám tönkrement
olyan 600at elbuktam :(
Még maradt némi plusz, de így jó lenne kivenni a FDt is.
Amúgy a szoftver egy kezelhetetlen szar! sry, de tényleg! fölugrál, majd nem érzékeli, ha rányomok, nem tudni mikor kell 2x nyomni, v vette be az 1et!
Mezőny még továbbra is tetszik, (mmint az omahás részleg) csak partit is kellett volna nyerni...
14x raked handet le lehet játszani pl 20-on is, csak darabszám kell?
Lehet, megcsinálom még, de aztán cashout!
a felugrálást ki lehet kapcsolni a settingsben
hány asztalon játszol? nálam 10asztalnál HM-el jópár óra játék után fagyogatott a gomb... de ilyenkor egy újrainditás sokat segített... 6asztalon viszont nem fagy nálam
Ált 3-4 asztal, leginkább 50 eurósok.
Nem lefagyás, csak egyszer elég kis erővel nyomni, máskor meg tenyerelni kell..
Mondjuk az átfedés itt a szokásosnál többet ront a dolgon.
RH vagy LP?
Az FD bónuszhoz most 14 szeres raked hand-et kell gyűjteni, vagy 14 szeres LP-t? Ez nem világos. A support raked hand-ről beszél. Akkor az kell? Eddig nem tudom miért, azt hittem LP-t kell gyűjteni.
Az FD bónuszhoz most 14 szeres raked hand-et kell gyűjteni, vagy 14 szeres LP-t? Ez nem világos. A support raked hand-ről beszél. Akkor az kell? Eddig nem tudom miért, azt hittem LP-t kell gyűjteni.
$150-osFreeroll MA ESTE!
Sziasztok,
Ma este 19:45-kor Eurolinx Exlúzív 150$-os Freeroll.
A regisztráció már elindult.
Találkozzunk az asztaloknál!
Eurolinx
Sziasztok,
Ma este 19:45-kor Eurolinx Exlúzív 150$-os Freeroll.
A regisztráció már elindult.
Találkozzunk az asztaloknál!
Eurolinx