Tudna nekem valaki segíteni belőni a HM hudot a microgaming hálózaton?Egyszerűen nem tudom megcsinálni, hogy ne dobálja össze-vissza a statokat!
Tudna nekem valaki segíteni belőni a HM hudot a microgaming hálózaton?Egyszerűen nem tudom megcsinálni, hogy ne dobálja össze-vissza a statokat!
Nekem akkor volt rossz ha bekapcsoltam a kliensben,hogy mindig ugyanoda ültessen. Szóval próbáld meg kikapcsolni hátha...
Köszi már megoldottam.Még 1 kérdés Bet pot scriptet használ itt vki?
Nem semmi ez a support!
-Support: Megkérdeztem, mennyi raked hand kell a bónuszomhoz és meddig. Irja: 6500. Feb. 12-éig.
-Én: nem. 480$-t depoztam, 6720 rh kell. (szerintem 8-áig)
-Support: igen, ez igaz, de feb 9. a határidő.
-Én: megint rákérdeztem.
-Support: 7000 raked hand kell, feb 9-ig
-Én: nem. 6720 kell.
Várom a válaszát.
Nem tudom követni a raked handjeim mennyiségét, mert csak 40 napra visszamenőleg számol a lobby! Megkérdeztem, mennyim van összesen. Remélem, hihető szám. Annak tűnik. Inenn meg számolom. Sajnos szorít az idő.
"Eurolinx" légy szíves segíts már, nem szeretném, ha nem kapnám meg. 6 hete hajtok érte!
Mi volt a probléma? Miket kell beállítani hogy tudjam használni? Elsőre hasonlóan tűnik az én problémám a tiéddel.
Indítom a hud-ot, meg az auto import. Megtalálom az asztalok, behozza a statokat viszont ezeket az "asztalok alá teszi". Tehát ha rákattolok az asztalra az kerül felülre és a statokat nem látom.
Nem semmi ez a support!
-Support: Megkérdeztem, mennyi raked hand kell a bónuszomhoz és meddig. Irja: 6500. Feb. 12-éig.
-Én: nem. 480$-t depoztam, 6720 rh kell. (szerintem 8-áig)
-Support: igen, ez igaz, de feb 9. a határidő.
-Én: megint rákérdeztem.
-Support: 7000 raked hand kell, feb 9-ig
-Én: nem. 6720 kell.
Várom a válaszát.
Nem tudom követni a raked handjeim mennyiségét, mert csak 40 napra visszamenőleg számol a lobby! Megkérdeztem, mennyim van összesen. Remélem, hihető szám. Annak tűnik. Inenn meg számolom. Sajnos szorít az idő.
"Eurolinx" légy szíves segíts már, nem szeretném, ha nem kapnám meg. 6 hete hajtok érte!
Na, chat-en könnyebb volt szót érteni a support-tal! :)
Bezavart az is, hogy 15-szörös rh kell alapból, de "akademia" kódot használóknak csak 14-szeres. A frászt hozta rám, mikor azt írta, hogy 15X kell! :D Akkor bent maradt volna az FDB-m!
De megoldódott.
Chat-en intézzétek az ügyeiteket!!
KdQd-val nyert potokat mindenkinek! ;)
Azt már lehet tudni, hogy mikor kezdődik a következő rake race?
Szia,
Kerlek ird meg a felhasznaloi neved es megnezem mi a helyzet a bonusszal.
Eurolinx