medgypeti
Válasz zsjozsef kommentjére
2009. jan. 28. 16:17

Tudna nekem valaki segíteni belőni a HM hudot a microgaming hálózaton?Egyszerűen nem tudom megcsinálni, hogy ne dobálja össze-vissza a statokat!

KaKAo
Válasz medgypeti kommentjére
2009. jan. 28. 16:52

Tudna nekem valaki segíteni belőni a HM hudot a microgaming hálózaton?Egyszerűen nem tudom megcsinálni, hogy ne dobálja össze-vissza a statokat!

Nekem akkor volt rossz ha bekapcsoltam a kliensben,hogy mindig ugyanoda ültessen. Szóval próbáld meg kikapcsolni hátha...

medgypeti
Válasz KaKAo kommentjére
2009. jan. 28. 17:04

Nekem akkor volt rossz ha bekapcsoltam a kliensben,hogy mindig ugyanoda ültessen. Szóval próbáld meg kikapcsolni hátha...

Köszi már megoldottam.Még 1 kérdés Bet pot scriptet használ itt vki?

BenkiQB
2009. jan. 31. 17:23

Köszi már megoldottam.Még 1 kérdés Bet pot scriptet használ itt vki?

Mi volt a probléma? Miket kell beállítani hogy tudjam használni? Elsőre hasonlóan tűnik az én problémám a tiéddel.

Indítom a hud-ot, meg az auto import. Megtalálom az asztalok, behozza a statokat viszont ezeket az "asztalok alá teszi". Tehát ha rákattolok az asztalra az kerül felülre és a statokat nem látom.

zsjozsef
2009. jan. 31. 19:37

Nem semmi ez a support!

-Support: Megkérdeztem, mennyi raked hand kell a bónuszomhoz és meddig. Irja: 6500. Feb. 12-éig.
-Én: nem. 480$-t depoztam, 6720 rh kell. (szerintem 8-áig)
-Support: igen, ez igaz, de feb 9. a határidő.

-Én: megint rákérdeztem.
-Support: 7000 raked hand kell, feb 9-ig
-Én: nem. 6720 kell.

Várom a válaszát.

Nem tudom követni a raked handjeim mennyiségét, mert csak 40 napra visszamenőleg számol a lobby! Megkérdeztem, mennyim van összesen. Remélem, hihető szám. Annak tűnik. Inenn meg számolom. Sajnos szorít az idő.

"Eurolinx" légy szíves segíts már, nem szeretném, ha nem kapnám meg. 6 hete hajtok érte!

medgypeti
Válasz BenkiQB kommentjére
2009. jan. 31. 19:42

Mi volt a probléma? Miket kell beállítani hogy tudjam használni? Elsőre hasonlóan tűnik az én problémám a tiéddel.

Indítom a hud-ot, meg az auto import. Megtalálom az asztalok, behozza a statokat viszont ezeket az "asztalok alá teszi". Tehát ha rákattolok az asztalra az kerül felülre és a statokat nem látom.

Kikapcsoltam a fixed seatinget, meg ezt a forgatós dolgot az eurolinx kliensben.

KaKAo
2009. jan. 31. 20:09

Nem semmi ez a support!

-Support: Megkérdeztem, mennyi raked hand kell a bónuszomhoz és meddig. Irja: 6500. Feb. 12-éig.
-Én: nem. 480$-t depoztam, 6720 rh kell. (szerintem 8-áig)
-Support: igen, ez igaz, de feb 9. a határidő.

-Én: megint rákérdeztem.
-Support: 7000 raked hand kell, feb 9-ig
-Én: nem. 6720 kell.

Várom a válaszát.

Nem tudom követni a raked handjeim mennyiségét, mert csak 40 napra visszamenőleg számol a lobby! Megkérdeztem, mennyim van összesen. Remélem, hihető szám. Annak tűnik. Inenn meg számolom. Sajnos szorít az idő.

"Eurolinx" légy szíves segíts már, nem szeretném, ha nem kapnám meg. 6 hete hajtok érte!

Én rákérdeztem a live support-nál,hogy mennyi kell még és valóban annyi kellett. Meg is említettem nekik,hogy ha egyszer 60 napos a bónusz határidő akkor igazán kibővíthetnék 60 napra azt a lekérdezést, de erre nem reagáltak.

zsjozsef
Válasz Admin kommentjére
2009. jan. 31. 20:46

Na, chat-en könnyebb volt szót érteni a support-tal! :)
Bezavart az is, hogy 15-szörös rh kell alapból, de "akademia" kódot használóknak csak 14-szeres. A frászt hozta rám, mikor azt írta, hogy 15X kell! :D Akkor bent maradt volna az FDB-m!
De megoldódott.

Chat-en intézzétek az ügyeiteket!!

KdQd-val nyert potokat mindenkinek! ;)

wallsh
2009. febr. 1. 19:52

Azt már lehet tudni, hogy mikor kezdődik a következő rake race?

Eurolinx
2009. febr. 2. 9:04

Szia,
Kerlek ird meg a felhasznaloi neved es megnezem mi a helyzet a bonusszal.

Eurolinx

Élő ügyfélszolgálat