Megjött a pénz!!! én 05.14 -én utaltam ki és ma jött meg!
Közben érdeklődtünk, és azt a választ kaptuk, hogy most álltak át egy új pénzügyi szoftver használatára és ez okozta a csúszást az utalásokban. Reméljük, hogy tényleg csak ilyen prózai oka volt a dolognak, és hamarosan mindenki megkapja a pénzét!
Megjött a pénz!!! én 05.14 -én utaltam ki és ma jött meg!
Én is akkor utaltam ki, remélem nekem is megjön hamarosan. Supportot mennyire noszogattad közben?
PT3-mal az SNG-k, DoN-ok követése nektek jól működik? Mert nálam összekeverednek az asztalok, és így semmilyen infót nem tudok kinyerni.
Adminoktól kérdezem hogy tudnátok-e segíteni withdraval ügyben. 1k még mindig bent van a teremben. Hátha segít valamit ha rákérdeztek:)
BetonBeten is hasonló a helyzet a kifizetésekkel (úgy tudom az EL a tulaja annak is). :(
én már máj. 30 óta várok egy nagyobb cashoutra, de még mindig semmi.. elvileg most pénteken küldött az affiliate-om (BW) egy listát nekik, úgyhogy az reméljük majd felgyorsítja a dolgokat
Hali, sajns nem műxik a HM hud, régen pedig működött. 1.09 beta 13 van fent, lehet hogy ez nem jó? Exenames.txt-ben elvégeztem a szükséges módosítást, azn kívül is kell vmit állítani? help plz...
Hali, sajns nem műxik a HM hud, régen pedig működött. 1.09 beta 13 van fent, lehet hogy ez nem jó? Exenames.txt-ben elvégeztem a szükséges módosítást, azn kívül is kell vmit állítani? help plz...