eduard
Válasz zsjozsef kommentjére
2009. márc. 28. 11:13

Most akkor van RB vagy nincs? Mert a teremleírásban nem szerepel.

Van, kérni kell...

zsjozsef
Válasz eduard kommentjére
2009. ápr. 4. 17:56

Hi!

Race most nincs? Mikor lesz?

Tampa3535
Válasz zsjozsef kommentjére
2009. ápr. 9. 20:09

Sziasztok.Szerintetek ki lehet játszani az 1000$ bónuszt ha csak fix limiten játszom.(2-4$, legalább 4 asztalon) köszi a választ.

cake
Válasz Tampa3535 kommentjére
2009. ápr. 9. 20:12

Sziasztok.Szerintetek ki lehet játszani az 1000$ bónuszt ha csak fix limiten játszom.(2-4$, legalább 4 asztalon) köszi a választ.

ha van eleg asztal akkor ki

Losika
Válasz cake kommentjére
2009. máj. 5. 8:12

Hi!

Elsősorban az admin válaszára számítok. Április 20án kiutaltam banki átutalással egy összeget (kb. a 4. ilyen hazautalásom volt) viszont még a pénz nem érkezett meg. Kezdek aggódni. Előfordulhat hogy ilyen sokáig elhúzódik vagy valami hiba lépett közbe (akár én követtem el, akár más) és a pénz valahova máshova érkezett meg?

rogan99
Válasz Losika kommentjére
2009. máj. 21. 18:54

Mennyi idő szokott lenni amíg megérkezik a kiutalt pénz netellerre?
1 hete utaltam ki de még semmi. Live Support azt mondta max 72 óra kijön.
Már írtam mailt is de válasz eddig nem jött. Kezdenek felhúzni...

csygi
Válasz Losika kommentjére
2009. máj. 26. 17:07

Hali!
Nekem is ugyanez a problémám. Májusban két withdrawal-t csinaltam egyiket banki átutalással(05.03.), amit elvileg teljesítettek is, de a bank nem látja a pénzemet és egyet MB-re(05.13.), ami még pending státuszban van. Support nem nagyon tud mit mondani, csak annyit, hogy majd szól a finance team-nek, de tőlük egy hét alatt sem érkezett semmi válasz.
A te pénzed megérkezett már vagy jutottál valamire az üggyel kapcsolatban?

KicsiShane
Válasz csygi kommentjére
2009. máj. 26. 17:20

Hali!
Nekem is ugyanez a problémám. Májusban két withdrawal-t csinaltam egyiket banki átutalással(05.03.), amit elvileg teljesítettek is, de a bank nem látja a pénzemet és egyet MB-re(05.13.), ami még pending státuszban van. Support nem nagyon tud mit mondani, csak annyit, hogy majd szól a finance team-nek, de tőlük egy hét alatt sem érkezett semmi válasz.

nekem is ez volt.. 2 hétig pending az MBre, aztán inkább visszavontam... Nemtudom mi van velük mostanában, régebben gond nélkül ment a kiutalás..

pokkornel
Válasz csygi kommentjére
2009. máj. 26. 18:00

Hali!

Én 2 hete utaltam ki Moneyre pénzt, s még nem kaptam meg.Terrorka ugyanígy járt.

rogan99
Válasz pokkornel kommentjére
2009. máj. 29. 0:42

Azóta sem kaptam meg a pénzem. 2 hét eltelt. Mi a franc van? Ami a legidegesítőbb hogy a support b@szik válaszolni a mailemre. Remélem nem most akarnak becsődölni amikor a rollom 2/3-mada náluk van.
Van akinek már kijött a pénze?

Élő ügyfélszolgálat