Most akkor van RB vagy nincs? Mert a teremleírásban nem szerepel.
Hi!
Race most nincs? Mikor lesz?
Sziasztok.Szerintetek ki lehet játszani az 1000$ bónuszt ha csak fix limiten játszom.(2-4$, legalább 4 asztalon) köszi a választ.
Sziasztok.Szerintetek ki lehet játszani az 1000$ bónuszt ha csak fix limiten játszom.(2-4$, legalább 4 asztalon) köszi a választ.
Hi!
Elsősorban az admin válaszára számítok. Április 20án kiutaltam banki átutalással egy összeget (kb. a 4. ilyen hazautalásom volt) viszont még a pénz nem érkezett meg. Kezdek aggódni. Előfordulhat hogy ilyen sokáig elhúzódik vagy valami hiba lépett közbe (akár én követtem el, akár más) és a pénz valahova máshova érkezett meg?
Mennyi idő szokott lenni amíg megérkezik a kiutalt pénz netellerre?
1 hete utaltam ki de még semmi. Live Support azt mondta max 72 óra kijön.
Már írtam mailt is de válasz eddig nem jött. Kezdenek felhúzni...
Hali!
Nekem is ugyanez a problémám. Májusban két withdrawal-t csinaltam egyiket banki átutalással(05.03.), amit elvileg teljesítettek is, de a bank nem látja a pénzemet és egyet MB-re(05.13.), ami még pending státuszban van. Support nem nagyon tud mit mondani, csak annyit, hogy majd szól a finance team-nek, de tőlük egy hét alatt sem érkezett semmi válasz.
A te pénzed megérkezett már vagy jutottál valamire az üggyel kapcsolatban?
Hali!
Nekem is ugyanez a problémám. Májusban két withdrawal-t csinaltam egyiket banki átutalással(05.03.), amit elvileg teljesítettek is, de a bank nem látja a pénzemet és egyet MB-re(05.13.), ami még pending státuszban van. Support nem nagyon tud mit mondani, csak annyit, hogy majd szól a finance team-nek, de tőlük egy hét alatt sem érkezett semmi válasz.
Hali!
Azóta sem kaptam meg a pénzem. 2 hét eltelt. Mi a franc van? Ami a legidegesítőbb hogy a support b@szik válaszolni a mailemre. Remélem nem most akarnak becsődölni amikor a rollom 2/3-mada náluk van.
Van akinek már kijött a pénze?