A Eurolinx.com novemberi sorsolásán kizárólag Eurolinx Hold’em játékosok számára egy $8500 értékű World Poker Tour Boot Camp Csomag a tét.
Azon játékosok, akik 2008. November 12-én éjféltől éjfélig a Eurolinxnél játszanak Texam Hold’em et, minden 50 raked hand* után kapnak egy cédulát és ezzel együtt egy esélyt a nyerésre. Egy játékos akkor jogosult a WPT nyeremény csomagra, ha rendelkezik egy érvényes regisztrált telefonszámmal a Eurolinx.com-nál.
A WPT nyeremény csomag a következőket tartalmazza:
hát jó ez a GBU :) ma 140$t kaptam: 4 elbukott AA, meg egy nyertes 72o miatt.
a végén majd ez többet hozz mint a FD :D
Hogy állsz most? Én 8 bukott AA-nál azaz $200, lehetne ez is egy verseny :) Sajnos nem fogadták el a Royalflushöm mert nem mindkét lap kellett a kezemből :(
milyen időzóna szerint megy a race? (és a főrace?)
ha nem "bad beat" asztalon vesztek Ász pókerrel akkor nem jár semmi fájdalom díj? :D
hirtelen nem is értettem miért nem elém tolják a pénzt,dehát mint kiderült royalja volt ....
és még a 25$ se jár, mert csak 1 A volt a kezemben...
ha nem "bad beat" asztalon vesztek Ász pókerrel akkor nem jár semmi fájdalom díj? :D
hirtelen nem is értettem miért nem elém tolják a pénzt,dehát mint kiderült royalja volt ....
és még a 25$ se jár, mert csak 1 A volt a kezemben...
itt van...
egyébként mivel úgyis írtam nekik a GBU miatt, ezért elküldtem ezt is, kérve h bár nem bad beat asztalon volt, valami kis fájdalom díjat kaphatnék-e (főleg h pont ma van a szülinapom:)
kaptam... 5$-t :D
azt hittem vagy nemkapok semmit (90%), vagy legalább kb egy 100ast, de ezen az 5$on jót nevettem:)
HM alapján ti hány% rakebacket kaptok?
HM alapján ti hány% rakebacket kaptok?
HM nem különbözteti meg az euros és dolláros asztalokat, ezért lehet eltérés szerintem.