Admin
Válasz Dom kommentjére
2008. nov. 11. 17:07

A Eurolinx.com novemberi sorsolásán kizárólag Eurolinx Hold’em játékosok számára egy $8500 értékű World Poker Tour Boot Camp Csomag a tét.

Azon játékosok, akik 2008. November 12-én éjféltől éjfélig a Eurolinxnél játszanak Texam Hold’em et, minden 50 raked hand* után kapnak egy cédulát és ezzel együtt egy esélyt a nyerésre. Egy játékos akkor jogosult a WPT nyeremény csomagra, ha rendelkezik egy érvényes regisztrált telefonszámmal a Eurolinx.com-nál.

A WPT nyeremény csomag a következőket tartalmazza:

[*]7 éjszaka 2 fő részére a Punta Cana Princess All Suites Resort és Spaban
    [*]Teljes all-inclusive ellátás – korlátlan fogyasztás a szálloda 9 éttermében
    [*]Open Bar – korlátlan ital fogyasztás, tab nélkül
    [*]$2 400 – ami a poker számlához kerül hozzárásra, hogy fedezze az utazás és egyéb költésgeket
    [*]A program 6 napos, úgy elosztva, hogy szabadidő eltöltésére lehetőséget van
    [*]2 nap élő tanuló labor a prokkal (egy személy részére)
    [*]Belépő egy single-table tournamentre (egy személy részére)
    [*]Belépő egy 3 napos Deep Stack "Season Pass" tournamentre (egy személy részére)
    [*]Belépő egy 2-day "Second Chance" tournamentre (egy személy részére)
    [*]VIP Poker Szoba megnövelt óra és játék számmal csak Battle Attendee-k számára (egy személy részére)
* Raked handnek számít minden olyan leosztás, ahol a játékos kapott lapott és több mint $0.25 raket szedtek.

A sorsolást november 13-án tartják.

eduard
Válasz KicsiShane kommentjére
2008. nov. 13. 21:31

hát jó ez a GBU :) ma 140$t kaptam: 4 elbukott AA, meg egy nyertes 72o miatt.
a végén majd ez többet hozz mint a FD :D

Hogy állsz most? Én 8 bukott AA-nál azaz $200, lehetne ez is egy verseny :) Sajnos nem fogadták el a Royalflushöm mert nem mindkét lap kellett a kezemből :(

KicsiShane
Válasz eduard kommentjére
2008. nov. 14. 0:49

Hogy állsz most? Én 8 bukott AA-nál azaz $200, lehetne ez is egy verseny :) Sajnos nem fogadták el a Royalflushöm mert nem mindkét lap kellett a kezemből :(

13nál tartok:) mostanában inkább döntetlenre jön ki, amire sajnos nem fizet, pedig probáltam:D (hisz vesztek rajta, nemde? ;) )

de jó lenne még a "bukott floppolt set" bónusz is, abból még több van...

ThxLittleFish
2008. nov. 14. 15:01

milyen időzóna szerint megy a race? (és a főrace?)

KicsiShane
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. nov. 15. 0:32

ha nem "bad beat" asztalon vesztek Ász pókerrel akkor nem jár semmi fájdalom díj? :D
hirtelen nem is értettem miért nem elém tolják a pénzt,dehát mint kiderült royalja volt ....

és még a 25$ se jár, mert csak 1 A volt a kezemben...

medgypeti
2008. nov. 15. 0:56

ha nem "bad beat" asztalon vesztek Ász pókerrel akkor nem jár semmi fájdalom díj? :D
hirtelen nem is értettem miért nem elém tolják a pénzt,dehát mint kiderült royalja volt ....

és még a 25$ se jár, mert csak 1 A volt a kezemben...

Na azért ez csúnya lehetett.Screenshot van?:)

KicsiShane
Válasz medgypeti kommentjére
2008. nov. 15. 1:20

itt van...
egyébként mivel úgyis írtam nekik a GBU miatt, ezért elküldtem ezt is, kérve h bár nem bad beat asztalon volt, valami kis fájdalom díjat kaphatnék-e (főleg h pont ma van a szülinapom:)
kaptam... 5$-t :D
azt hittem vagy nemkapok semmit (90%), vagy legalább kb egy 100ast, de ezen az 5$on jót nevettem:)

ThxLittleFish
2008. nov. 17. 15:36

HM alapján ti hány% rakebacket kaptok?

KicsiShane
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. nov. 17. 18:42

HM alapján ti hány% rakebacket kaptok?

Átlagban nekem most 24%ra jött ki.. de van mikor több, van mikor kevesebb jön egy nap..
szóval nemtudom h hogy számolják ezt ki, vagy miket vonnak le....

Terrorka
2008. nov. 17. 19:23

HM nem különbözteti meg az euros és dolláros asztalokat, ezért lehet eltérés szerintem.

Élő ügyfélszolgálat