a telepítőt honnan lehetne letölteni újból regisztráció nélkül?
Ha megvan a FD bónusz, lehet újat igényelni, vagy meg kell elégedni a rakebackel meg a rakerace-el?
a telepítőt honnan lehetne letölteni újból regisztráció nélkül?
Ha megvan a FD bónusz, lehet újat igényelni, vagy meg kell elégedni a rakebackel meg a rakerace-el?
A FDB egyszeri alkalommal igényelhető, de sokszor van Reload Bonus promóciónk, ezeket érdemes figyelni. És folytatódnak a Jó a Rossz és a Csúf bónuszaink is.
Pocket ászoknál a split pot nem számít vesztes hand-nek gondolom?!:)
A promóció folyatódik - The Good, the Bad and the Ugly
December hónapra is meghosszabítottuk a Jó, a Rossz és a Csúf bónuszainkat!
A JÓ
Egy pikk Rojál Flösssel Öné a Progresszív Jackpot! A jackpot $100-al indul és minden egyes nappal hozzáadunk újabb 100$-t. Miután valaki megnyeri, a pot újra gyarapodásnak indul.
A ROSSZ
Decemberben Ássz párral csak nyerni lehet nálunk. Ha poket Ász párral a showdownkor veszít, megkapja a pot tartalmát 25$-ig.
A CSÚF
Nyejen pocket 72 offsuit-tal showdownkor, és ráadásként megduplázzuk Önnek a pot tartalmát 50$-ig.
A bónuszok a teljesítés után AZONNAL igényelhetőek csetben vagy emailben.
Sziasztok!
Hogyan kell beállítani a HH-t hogy mindet lementse a gépre?
Ugyanis a Rossz pormoó besikerült. veszítettem AA-al és próbáltam volna visszakeresni de nem találtam meg. Beszéltem a live supporttal és ők is az ID-t kérték. Mondtam hogy nem tudom mert csak 100 hand mélységig van meg.
Átállítottam ezt is de már ugye későn. Support megigérte hogy elküldi a mai összes lejátszott hand-emet.
Nem ehhez vagyok szokva, miért ilyen tréé ez a HH beállítás és egyéb rész?
Miért nem lehet simán menteni ezeket a handeket , miért ilyen körülményes?
4-5 napja játszom itt de már a fele handem elveszett emiatt a fos beállítás miatt. Ha "Eurolinx" tudsz segíteni, légy szíves küldj egy mailt privátba..
Köszi
Pls, valaki segítsen!
Nem tudom PT-vel beolvastatni a handeket! Vagy le se menti magától??