Mi van everest szoftverrel???
nincs cg asztal egész nap...
Mi van everest szoftverrel???
nincs cg asztal egész nap...
Most látom, hogy cashout-nál kér valami kódot.
Ha jól értelmeztem a dolgokat, akkor először igazolnom kell magam és utána kapok kódot? Mennyi időbe telik az ilyen ügyintézés?
Ja, és olyat lehet, hogy Netellerről utaltam be és MB-re kérem ki a pénzt?
az biztos, hogy ha mar utaltal be mind2rol, akkor lehet changelni. de majd mikor ki akarsz utalni, majd meglatod.
de van
nem állítottál el valamit a filtereknél?
Most látom, hogy cashout-nál kér valami kódot.
Ha jól értelmeztem a dolgokat, akkor először igazolnom kell magam és utána kapok kódot? Mennyi időbe telik az ilyen ügyintézés?
Ja, és olyat lehet, hogy Netellerről utaltam be és MB-re kérem ki a pénzt?
de gondolom azert, mert még nem fizettel be rola. Ha befizetsz netrellerrol, késobb mb-rol befizetsz, majd jatszol, s cashoutolni akarsz netellerre, akkor engedni fog.
Amugy az kb. minden teremben nem árt, ha legalabb a kiutalas díjat lerakeled nekik, mert ez nekik is penzbe kerul, csak nem fizettetik meg Veled.
de gondolom azert, mert még nem fizettel be rola. Ha befizetsz netrellerrol, késobb mb-rol befizetsz, majd jatszol, s cashoutolni akarsz netellerre, akkor engedni fog.
Amugy az kb. minden teremben nem árt, ha legalabb a kiutalas díjat lerakeled nekik, mert ez nekik is penzbe kerul, csak nem fizettetik meg Veled.
Sziasztok!
Ha duplikált a probléma és valahol volt már róla szó (kerestem de konkrétan nem találtam), akkor elnézést.
Szóval everest vs TableScanner
Sajnos nem akar nekem működni. HM javaslatának megfelelően kikapcsoltam a ClearType funkciót, de ennek ellenére nem találja meg az asztalokat.
WIN7 van a gépen. Esetleg valaki találkozott hasonló problémával?
Köszi, lampi
?
"2010. Máj. 24. @ 17:21:53 by krisz" <* Ep blog
Hali!
Csak én nem vettem észre vagy tényleg nem volt frissités?
ucsó verseny előtt azért jó lenne látni az állást....