Sziasztok!
Tudna segíteni valaki valamilyen tanáccsal azzal kapcsolatban,hogy:
A héten kezdtem el játszani itt,és hát elég lassan tölt be az asztal amikor megnyitom,vagy be akarok ülni,sokszor kiültet,vagy nem tudok cselekedni,már 6 asztalnál sem,néha bosszantó.
Igaz hogy nincs egy bika gépem,mert csak 1G RAM,meg alaplapi videokártya,lehet hogy itt lesz a baj,mert komolyabb a grafikája a teremnek.(de filmet is simán tudok nézni)
Eddig más teremben simán ment 16 asztal,más programokkal együtt,már itt is kivettem minden fölös funkciót,és hát nagyon örülnék még 3 asztalnak,de így esélyem sincs megnyitni.
A segítséget előre is köszi mindenkinek!
Sziasztok!
Tudna segíteni valaki valamilyen tanáccsal azzal kapcsolatban,hogy:
A héten kezdtem el játszani itt,és hát elég lassan tölt be az asztal amikor megnyitom,vagy be akarok ülni,sokszor kiültet,vagy nem tudok cselekedni,már 6 asztalnál sem,néha bosszantó.
Igaz hogy nincs egy bika gépem,mert csak 1G RAM,meg alaplapi videokártya,lehet hogy itt lesz a baj,mert komolyabb a grafikája a teremnek.(de filmet is simán tudok nézni)
Eddig más teremben simán ment 16 asztal,más programokkal együtt,már itt is kivettem minden fölös funkciót,és hát nagyon örülnék még 3 asztalnak,de így esélyem sincs megnyitni.
A segítséget előre is köszi mindenkinek!
Vasárnap óta lejátszottam napi 6 órát,meg most fejeztem be egy 2 órás sessiont,lassan kezdeném a következő 2 órát.Remélem lesz valami változás,még várom az ötleteket.
Kifizetések
Most látom, hogy cashout-nál kér valami kódot.
Ha jól értelmeztem a dolgokat, akkor először igazolnom kell magam és utána kapok kódot? Mennyi időbe telik az ilyen ügyintézés?
Ja, és olyat lehet, hogy Netellerről utaltam be és MB-re kérem ki a pénzt?
Semmi akadálya, hogy két különböző módot használj be- és kifizetéshez, nem is kell a kifizetéshez előzőleg befizetni arről a számláról, azonban a be- és kifizetés között részt kell venni valódi pénzes játékban. Ez az egyetlen feltétel. Ennek az az oka, hogy mi nem számolunk fel kezelési költséget, noha nekünk pénzbe kerül minden tranzakció. Tehát el akarjuk kerülni, hogy a szolgáltatásunkat ingyenes átutalásra lehessen felhasználni.
Sziasztok!
Érdekes dolog történt, és érdeklődnék, hogy más is tapasztalta-e, hogy chello -s hálózatból se a honlap (http://www.everestpoker.com ) se a szoftver nem érhető el.... A szoftver network errort mond... :)
üdv
Sziasztok!
Érdekes dolog történt, és érdeklődnék, hogy más is tapasztalta-e, hogy chello -s hálózatból se a honlap (http://www.everestpoker.com ) se a szoftver nem érhető el.... A szoftver network errort mond... :)
üdv
Nálam adsl van és ugyanez.
nálam se megy....
Ismét megy:)
Kérem teszteljétek :)
BTW: 10 ezer játékos volt fent mikor elkezdődött a probléma, most csak 6k :) Ergo valami globálisabb probléma lehetett:)