Hát nemtom, NL10-en 12 asztalon 1-2 óra alatt letermelem, ami az első helyezettenek jött össze a 2 nap alatt. és akkor az csak NL10. Szerintem a jelenlegi állás szerint könnyűnek tűnik. persze nem tudom, később is így marad-e :)
Az nagyon érdekes lenne, ha tényleg!
Nagyon sokan még nem is aktiválták a kódot, szóval picit becsapós ez, a végén majd meglátjátok! Mondjuk szerintem úgy lenne fair ha mindenkinek aktiválnia kellene a kódot a részvételhez az első pár nap, mert ők látják hogy más mennyit játszik de viszont őket nem tudjuk követni! Remélem érthető volt:)
Akkor még 3-400 pontod volt, az tényleg megvan néhány óra alatt a 12 asztalon. A mostani pontszámod már más tészta :) Ezért is írtam, hogy később nem tudom mi lesz.
Hajrá!
Ha tényleg lehet ilyet, engem is érdekelne. Szörnyű látni, hogy irtó könnyen el lehetne érni a rake race első helyét is, de nem játszhatom érte, mert nem innen regisztráltam :(
Everest Hand Grabbert használ valaki? Lenne egy-két kérdésem
Az legális az Everesten? Én úgy tudom hogy nem! De én se bánnám ha lehetne használni.
Játékos átírás
Szeretnénk tisztázni az átírások körüli dolgokat:
A játékosok átírása (re-tracking) az abszolút nem egy rutin procedúra. Régebben alig volt rá példa, mostanában pedig nyílt fórum-téma.
Az iparág elég erősen szabályozza ezt a kérdést.
Ha egy játékos egy partner alól regelt, nem vehető el a partnertől.
Ezért minden kérés külön elbírálás alá esik, ráadásul hosszabb verifikációs folyamat áll mögötte, bizonyítanunk kell, hogy tényleg átírható a játékos, és nem okozunk ezzel anyagi kárt senkinek.
Ebből következik, hogy pl. ha ma egy promó miatt Akadémiás szeretnél lenni, 1 év múlva meg mondjuk PokerStrategy-s, akkor ugye ez magától értetődően nem fog menni. Sajnos van erre példa, nem csak viccből említjük meg.
Tehát kérünk benneteket, hogyha bármi ilyen kérésetek van, az Ügyfélszolgálattal egyeztessetek.
Köszönjük a közreműködést,
Az Everest Csapat
Az nagyon érdekes lenne, ha tényleg!
Nagyon sokan még nem is aktiválták a kódot, szóval picit becsapós ez, a végén majd meglátjátok! Mondjuk szerintem úgy lenne fair ha mindenkinek aktiválnia kellene a kódot a részvételhez az első pár nap, mert ők látják hogy más mennyit játszik de viszont őket nem tudjuk követni! Remélem érthető volt:)
Főoldalon a terembemutató azt írja, hogy:
Különlegessége a teremnek, hogy a No-limit készpénzes asztalokon a small blind és a big blind összege megegyezik.
Wut?
Főoldalon a terembemutató azt írja, hogy:
Wut?