Én már vagy 3 éve regisztráltam, igaz be nem fizettem, de hírlevelet nem szoktam kapni. Pedig érdekelne valami jó kis bónusz.
Hírlevél
Én már vagy 3 éve regisztráltam, igaz be nem fizettem, de hírlevelet nem szoktam kapni. Pedig érdekelne valami jó kis bónusz.
Akinek van vip-je az kaphat bonust?
Bónusz
Akinek van vip-je az kaphat bonust?
2 hetes SP race
Csak most kezdődött a két hetes, 1500 dollár összdíjazású Summit Point race-ünk.
15 helyezettet fizetünk, jelenleg 11 versenyző szerzett SP-ot a 14 nevezőből.
Ha szeretnél indulni, csak írdd be a JUNI1 bonusz kódot a számládon.
GL to all.
kérdés
Tisztelt everest!
Olvasgattam itt és láttam, hogy volt akinek át írták a számláját.
Én is sajnos ebben a cipőbe vagyok, nem itt töltöttem le termet és a bonusz kód se műkszik így és minden jóból kimaradok :(
Mi a teendő ilyenkor?
Rendszeresen részt vennék a rake versenyen.
Régebben nagyon sokat játszottam itt még LTD re is kimentem Bécsbe, szeretnék újra vissza térni.
Előre is köszönöm a segítséget.
JonyKJ
Ha tényleg lehet ilyet, engem is érdekelne. Szörnyű látni, hogy irtó könnyen el lehetne érni a rake race első helyét is, de nem játszhatom érte, mert nem innen regisztráltam :(
Ha tényleg lehet ilyet, engem is érdekelne. Szörnyű látni, hogy irtó könnyen el lehetne érni a rake race első helyét is, de nem játszhatom érte, mert nem innen regisztráltam :(
nem olyan könnyű az:D:D
most végre van esélyem nekem is első 10be jutni:D
Számla átkötés
Tisztelt everest!
Olvasgattam itt és láttam, hogy volt akinek át írták a számláját.
Én is sajnos ebben a cipőbe vagyok, nem itt töltöttem le termet és a bonusz kód se műkszik így és minden jóból kimaradok :(
Mi a teendő ilyenkor?
Rendszeresen részt vennék a rake versenyen.
Régebben nagyon sokat játszottam itt még LTD re is kimentem Bécsbe, szeretnék újra vissza térni.
Előre is köszönöm a segítséget.
JonyKJ