JociBalboa
Válasz szigma kommentjére
2010. jún. 7. 22:25

Én már vagy 3 éve regisztráltam, igaz be nem fizettem, de hírlevelet nem szoktam kapni. Pedig érdekelne valami jó kis bónusz.

+ 111111

EverestPoker
Válasz szigma kommentjére
2010. jún. 8. 14:49

Hírlevél

Én már vagy 3 éve regisztráltam, igaz be nem fizettem, de hírlevelet nem szoktam kapni. Pedig érdekelne valami jó kis bónusz.

Ha nem kapod meg Hírlevelünket, annak az alábbi okai lehetnek:

Először is ellenőrizd, hogy fel vagy-e iratkozva a Hírlevélre:
Szoftverünkben kövesd a Számla/Számlám/Számlainformációk útvonalat. A Számlainformációk oldalon kattints a Szerkesztés gombra a „Beállítás: Feliratkozás promóciós emailekre” mellett. A következő képernyőn jelöld be a promóciós emailekre vonatkozó rész melletti kiskockát.

Másik oka lehet, hogy nem kapod meg hírleveinket, hogy egyes internet szolgáltatók levélszemétként ismerik fel hírlevelünket. Ezért add az alábbi emailcímet a biztonságosan fogadható elemek listájához:
everestpoker@news.everestgaming.com

Szintén előfordulhat, hogy bizonyos céges, valamint iskolai email szerverek nem engedélyezik a fenti email címről érkező emailek fogadását.
Sok szerencsét!

JociBalboa
Válasz EverestPoker kommentjére
2010. jún. 8. 18:08

Akinek van vip-je az kaphat bonust?

EverestPoker
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. jún. 8. 18:20

Bónusz

Akinek van vip-je az kaphat bonust?

Természetesen.

EverestPoker
2010. jún. 10. 16:34

2 hetes SP race

Csak most kezdődött a két hetes, 1500 dollár összdíjazású Summit Point race-ünk.
15 helyezettet fizetünk, jelenleg 11 versenyző szerzett SP-ot a 14 nevezőből.
Ha szeretnél indulni, csak írdd be a JUNI1 bonusz kódot a számládon.
GL to all.

gajdyjony
2010. jún. 11. 13:21

kérdés

Tisztelt everest!

Olvasgattam itt és láttam, hogy volt akinek át írták a számláját.
Én is sajnos ebben a cipőbe vagyok, nem itt töltöttem le termet és a bonusz kód se műkszik így és minden jóból kimaradok :(
Mi a teendő ilyenkor?
Rendszeresen részt vennék a rake versenyen.
Régebben nagyon sokat játszottam itt még LTD re is kimentem Bécsbe, szeretnék újra vissza térni.
Előre is köszönöm a segítséget.

JonyKJ

Tir-X
Válasz gajdyjony kommentjére
2010. jún. 11. 16:28

Ha tényleg lehet ilyet, engem is érdekelne. Szörnyű látni, hogy irtó könnyen el lehetne érni a rake race első helyét is, de nem játszhatom érte, mert nem innen regisztráltam :(

mata
Válasz Tir-X kommentjére
2010. jún. 11. 16:40

Ha tényleg lehet ilyet, engem is érdekelne. Szörnyű látni, hogy irtó könnyen el lehetne érni a rake race első helyét is, de nem játszhatom érte, mert nem innen regisztráltam :(

nem olyan könnyű az:D:D
most végre van esélyem nekem is első 10be jutni:D

Tir-X
Válasz mata kommentjére
2010. jún. 11. 16:45

nem olyan könnyű az:D:D
most végre van esélyem nekem is első 10be jutni:D

Hát nemtom, NL10-en 12 asztalon 1-2 óra alatt letermelem, ami az első helyezettenek jött össze a 2 nap alatt. és akkor az csak NL10. Szerintem a jelenlegi állás szerint könnyűnek tűnik. persze nem tudom, később is így marad-e :)

EverestPoker
Válasz gajdyjony kommentjére
2010. jún. 11. 17:06

Számla átkötés

Tisztelt everest!

Olvasgattam itt és láttam, hogy volt akinek át írták a számláját.
Én is sajnos ebben a cipőbe vagyok, nem itt töltöttem le termet és a bonusz kód se műkszik így és minden jóból kimaradok :(
Mi a teendő ilyenkor?
Rendszeresen részt vennék a rake versenyen.
Régebben nagyon sokat játszottam itt még LTD re is kimentem Bécsbe, szeretnék újra vissza térni.
Előre is köszönöm a segítséget.

JonyKJ

A játékosszámlák átkötésénél különböző tényezőket veszünk figyelembe. Írjál be az ügyfélszolgálatnak, aztán majd kiderül...

Élő ügyfélszolgálat