Meridian6
Válasz csoxi kommentjére
2010. aug. 4. 16:28

Gondolkozzál már....
Magyar jogszabályok plíz
Online döntő nincs kiírva a lobbyban

mati1979
Válasz Dani1717 kommentjére
2010. aug. 4. 16:36

Nem lesz élő verseny! Most küldtek emailt! Helyette online döntő lesz+vasárnap egy freeroll a miamiban!

Egyik szemem sír, a másik nevet. Tény, hogy költséghatékonyabb de azért jó lett volna egy kis élő gyakorlás. Viszont ha a szombat jól sül el, aszem felmegyek vasárnap :-)

P8k3r
Válasz Meridian6 kommentjére
2010. aug. 4. 16:37

Gondolkozzál már....
Magyar jogszabályok plíz
Online döntő nincs kiírva a lobbyban

Nem semmi, és akkor majd egy Everest által szponzorált verseny döntőjét, titokban fogják megszervezni, vagy freeroll megnevezés alatt lebonyolítani?
És akkor majd minden résztvevővel titoktartási megállapodást kötnek, nehogy kiderüljön...?!

Attis81
Válasz P8k3r kommentjére
2010. aug. 4. 17:01

Hello
Az,hogy még nincs kiírva a lobbiban az titeket nem paráztat?Az óvatoskodás miatt csak a kezdés előtt 1 órável fogunk tudni rá regizni nehogy a magyar törvényeket megsértsük.
K****ra mérges vagyok. Nem az everestre hanem a k.magyar törvényekre.
Majd 8.-adikán utazzak fel ,hogy nyerjek 1 sapkát?
Inkább kihagyom.
Nem akarok senkit megsérteni de inkább itt írok mint,hogy az asztalnál vezessem le a dühömet és emiatt bukjak.
További jó játékot mindenkinek.

cake
Válasz Attis81 kommentjére
2010. aug. 4. 17:05

mindig jót mosolygok itt :)

Attis81
Válasz cake kommentjére
2010. aug. 4. 17:17

Egyébbként a freen ,hogyan osztják szét a nyereményeket?
Ast írták,hogy lesznek step kuponok is. Azok közűl meik?
Ha esetleg valaki tudja a kifizetési struktúrát az megírhatná.
Előre is köszi.
U.i.:Azért csak jó lenne élőben is játszani.

csoxi
Válasz Meridian6 kommentjére
2010. aug. 4. 17:31

Nyílván senki nem tud többet, mert mindenki ugyanazt az e-mailt kapta... Az SPT-csomag mondjuk nagyon vonzó, s mivel sok vidéki nem hiszem hogy felutazna, így szerintem nem lesz túl nagy a mezőny.... Mondjuk az online-főverseny is érdekes lesz, 118 fő, s brutális díjazás... BEHÚZOM!

mati1979
Válasz csoxi kommentjére
2010. aug. 4. 19:35

Nyílván senki nem tud többet, mert mindenki ugyanazt az e-mailt kapta... Az SPT-csomag mondjuk nagyon vonzó, s mivel sok vidéki nem hiszem hogy felutazna, így szerintem nem lesz túl nagy a mezőny.... Mondjuk az online-főverseny is érdekes lesz, 118 fő, s brutális díjazás... BEHÚZOM!

Viszont érdekes hogy az élő freerollra nevezők száma több lehet mint ahányan bejutottak a Magyar Kupára! Megint a nem budapestiek buknak :-( (szándékosan nem vidékit használtam :-) )

Attis81
Válasz csoxi kommentjére
2010. aug. 4. 21:08

Hello
Csak 118? Tuti,hogy első leszek. :)

Na jó,elég a második hely is.

Vagy 3-30 ig valahól.Csak,hogy szerény legyek. :)

Cyby
Válasz Attis81 kommentjére
2010. aug. 5. 10:57

lassan tényleg kirakhatnák a versenyt,mert ez kezd vicc kategória lenni

Élő ügyfélszolgálat