Gondolkozzál már....
Magyar jogszabályok plíz
Online döntő nincs kiírva a lobbyban
Nem lesz élő verseny! Most küldtek emailt! Helyette online döntő lesz+vasárnap egy freeroll a miamiban!
Gondolkozzál már....
Magyar jogszabályok plíz
Online döntő nincs kiírva a lobbyban
Hello
Az,hogy még nincs kiírva a lobbiban az titeket nem paráztat?Az óvatoskodás miatt csak a kezdés előtt 1 órável fogunk tudni rá regizni nehogy a magyar törvényeket megsértsük.
K****ra mérges vagyok. Nem az everestre hanem a k.magyar törvényekre.
Majd 8.-adikán utazzak fel ,hogy nyerjek 1 sapkát?
Inkább kihagyom.
Nem akarok senkit megsérteni de inkább itt írok mint,hogy az asztalnál vezessem le a dühömet és emiatt bukjak.
További jó játékot mindenkinek.
mindig jót mosolygok itt :)
Egyébbként a freen ,hogyan osztják szét a nyereményeket?
Ast írták,hogy lesznek step kuponok is. Azok közűl meik?
Ha esetleg valaki tudja a kifizetési struktúrát az megírhatná.
Előre is köszi.
U.i.:Azért csak jó lenne élőben is játszani.
Nyílván senki nem tud többet, mert mindenki ugyanazt az e-mailt kapta... Az SPT-csomag mondjuk nagyon vonzó, s mivel sok vidéki nem hiszem hogy felutazna, így szerintem nem lesz túl nagy a mezőny.... Mondjuk az online-főverseny is érdekes lesz, 118 fő, s brutális díjazás... BEHÚZOM!
Nyílván senki nem tud többet, mert mindenki ugyanazt az e-mailt kapta... Az SPT-csomag mondjuk nagyon vonzó, s mivel sok vidéki nem hiszem hogy felutazna, így szerintem nem lesz túl nagy a mezőny.... Mondjuk az online-főverseny is érdekes lesz, 118 fő, s brutális díjazás... BEHÚZOM!
lassan tényleg kirakhatnák a versenyt,mert ez kezd vicc kategória lenni