Nah jah, 2010-ben még itt tart egy póker terem , hogy ilyen kőkorszaki programokkal dolgozik együtt.. , ez elég szomorú.
kérdés a vasárnapi 10$-os selejtező
Sziasztok!
A budapesti élő versenyre mikor lesz vasárnap a selejtező?
Előre is thanks!
Sziasztok!
A budapesti élő versenyre mikor lesz vasárnap a selejtező?
Előre is thanks!
Sziasztok!
Bocsi ha már vki kérdezte, vagy unalmas a kérdés, de nem akartam visszaolvasni. Remélem valaki tud nekem segíteni abban, hogy miért nem indul el az everest, pár napja regisztráltam, és mindig 5 perc betöltés után mindig beugrik egy ablak, hogy engedélyezzem az ie-ben a java script futtatását, de ez nekem alapból engedélyezve volt. ha már játszani nem is valósínű hogy fogok, legalább kiutaltatnám a befizetett pénzem, ha egyszer végre be tudnék jelentkezni. Más gépről is meg tudom oldani, de egyenlőre kényelmesebb lenne az a variáció hogy ezen játszak. Légyszi írjon vki aki tud nekem segíteni. Előre is köszönöm
-
Lassan jó lenne megtudni hol és mikor lesz a döntő vagy csak nekem nem küldtek még még semmit?
Még én sem tudok semmit. :(
Szerintem holnap-holnap után kűldik a levelet.
yipppppppppiiiiiii! most jutottam be a magyar kupára! remélem az nem gond, hogy még nem depóztam a terembe - bár lassan időszerű lenne!
Lassan csak írnak már valami konkrét dolgot is. :(
Most kaptam ezt az üzit.
Kedves Játékos!
Mégegyszer üdvözlünk az Everest Poker Magyar Kupa döntősei között! A döntő részleteivel kapcsolatban hamarosan jelentkezünk emailben. Köszönjük a türelmet!
Gratulálunk eddig elért eredményedhez és várunk a döntőben!
Üdv,
Everest Poker
Én is kaptam.Kezd kicsit furcsa lenni ez a nagy csend.
-
Remélem kellemesen fogunk csalódni a szervezésben mert eddig nem remélhetünk semmi jót...