bogeszmix
Válasz mata kommentjére
2010. júl. 28. 19:20

Nah jah, 2010-ben még itt tart egy póker terem , hogy ilyen kőkorszaki programokkal dolgozik együtt.. , ez elég szomorú.

pilot36
Válasz bogeszmix kommentjére
2010. júl. 30. 9:29

kérdés a vasárnapi 10$-os selejtező

Sziasztok!

A budapesti élő versenyre mikor lesz vasárnap a selejtező?

Előre is thanks!

Lev729
Válasz pilot36 kommentjére
2010. júl. 30. 9:31

Sziasztok!

A budapesti élő versenyre mikor lesz vasárnap a selejtező?

Előre is thanks!

21:00
Magyar idő szerint.

pistyyy
Válasz Lev729 kommentjére
2010. júl. 31. 13:36

Sziasztok!
Bocsi ha már vki kérdezte, vagy unalmas a kérdés, de nem akartam visszaolvasni. Remélem valaki tud nekem segíteni abban, hogy miért nem indul el az everest, pár napja regisztráltam, és mindig 5 perc betöltés után mindig beugrik egy ablak, hogy engedélyezzem az ie-ben a java script futtatását, de ez nekem alapból engedélyezve volt. ha már játszani nem is valósínű hogy fogok, legalább kiutaltatnám a befizetett pénzem, ha egyszer végre be tudnék jelentkezni. Más gépről is meg tudom oldani, de egyenlőre kényelmesebb lenne az a variáció hogy ezen játszak. Légyszi írjon vki aki tud nekem segíteni. Előre is köszönöm

Dani1717
Válasz pistyyy kommentjére
2010. aug. 1. 14:02

-

Lassan jó lenne megtudni hol és mikor lesz a döntő vagy csak nekem nem küldtek még még semmit?

Attis81
Válasz Dani1717 kommentjére
2010. aug. 1. 16:18

Még én sem tudok semmit. :(

Szerintem holnap-holnap után kűldik a levelet.

csoxi
Válasz bogeszmix kommentjére
2010. aug. 2. 1:24

yipppppppppiiiiiii! most jutottam be a magyar kupára! remélem az nem gond, hogy még nem depóztam a terembe - bár lassan időszerű lenne!

Attis81
Válasz csoxi kommentjére
2010. aug. 2. 22:03

Lassan csak írnak már valami konkrét dolgot is. :(
Most kaptam ezt az üzit.

Kedves Játékos!

Mégegyszer üdvözlünk az Everest Poker Magyar Kupa döntősei között! A döntő részleteivel kapcsolatban hamarosan jelentkezünk emailben. Köszönjük a türelmet!

Gratulálunk eddig elért eredményedhez és várunk a döntőben!

Üdv,

Everest Poker

L.T.
Válasz Attis81 kommentjére
2010. aug. 2. 22:16

Én is kaptam.Kezd kicsit furcsa lenni ez a nagy csend.

Dani1717
Válasz L.T. kommentjére
2010. aug. 3. 1:08

-

Remélem kellemesen fogunk csalódni a szervezésben mert eddig nem remélhetünk semmi jót...

Élő ügyfélszolgálat