Grat a pénzbe jutottaknak, az "izgalmat" viszont nem értem, a verseny lobbi szerintem egyértelmű, kézzel fogják jóváírni a zsét és ezt gondolom nem nagyon kell ragozni...
sziasztok!
milyen most az everesten a játékosállomány, illetve a fr asztalok száma? kb nl10ig gondolkodok...
sziasztok!
milyen most az everesten a játékosállomány, illetve a fr asztalok száma? kb nl10ig gondolkodok...
Hello!
Nagyon gyenge a mezőny, NL10-en szoktam nyomni, ha kell az sp, nagyon sok a fish, meg az sss player is, igaz nem minden ss játszik alap sss-t, hanem csak egyszerűen minimummal ülnek be.Múlt hónapban elég sokat nyomtam a cg-t, de igazán jó regularral nem találkoztam, van egy két arc, aki multitablingol, de ők is inkább csak alap moveokat csinálnak, elég könnyű kiismerni őket. Ha Everesten akarsz casgameelni, akkor csak ajánlani tudom.
Valamint nagyon jó a rakeszámításuk, meg a vip rendszerük is.
És úgy tűnik a marketingeseik sem rosszak.
software vagy spyware
Szervusztok!
Biztos felmerült már a téma sokszor, de nem tudok most száz oldal hozzászólást átrágni... felteszem a kérdést:
Spybot Search & Destroy és AVG azt mondják nekem, hogy Everest.exe
potential harmful a számítógépemre...
He?
Korábban is olvastam már valahol a fórumon...
Megoldás?
Hagyjam így?
Nyugtassatok meg.
Mert ugye, ha eltávolítom, nics pogramok, csak kevés a biztonság.
Előre is köszönet a válaszért.
Vírus vagy nem
Szervusztok!
Biztos felmerült már a téma sokszor, de nem tudok most száz oldal hozzászólást átrágni... felteszem a kérdést:
Spybot Search & Destroy és AVG azt mondják nekem, hogy Everest.exe
potential harmful a számítógépemre...
He?
Korábban is olvastam már valahol a fórumon...
Megoldás?
Hagyjam így?
Nyugtassatok meg.
Mert ugye, ha eltávolítom, nics pogramok, csak kevés a biztonság.
Előre is köszönet a válaszért.
Egyik fájlunk sem tartalmaz vírust, csak bizonyos vírusirtók hibásan jeleznek be. A riasztásnak az az oka, hogy szoftverünknek vannak olyan tulajdonságai, melyek hasonlítanak vírusokra, de a mi esetünkben ez a játék működéséhez kell. A vírusirtókban általában meg lehet adni kivéteket. Itt meg kell adni a következő fájlokat:
1. Everest Poker.exe
2. cstart.exe
3. cstart-tmp.exe
4. gvmain.exe
Sok szerencsét!
Már 4 napja bármikór játszok(reggel.délben,este)mindíg az asztalnál van 1 játékos.Ahogy nézem a lobbyt folyamatosan minden asztalnál ott van.
A játéka annyi,hogy mindent bedob.Amikor már csak minimális zseton mennyisége van akkor allin tolja.Folyamatosan kiejtem :) 25 centes duplázót játszok. Ha esetleg bot akkor nagyon rossz,ha ember akkor nemtudom,hogy bírja?
A nevét nem írom,de ha valakit érdekel nézze meg. Na,jó a neve 01 -el végződik.
Na ,tutti,hogy most ébredt a srác.Most játszik nem csak a hellyet foglalja.