Tisztelt Everest!
Kaptam egy mailt, hogy ha szept 15.-ig 2500 summit pontot gyűjtök kapok 1 step 4 kupont.Az lenne a kérdésem, hogy csak a megszerzett vagy a bónusz pontok is beleszámítanak a 2500-ba?
Köszönöm !
én is megkaptam, valószínűleg ki is tudom játszani egy hónap alatt, viszont mit érnék egy step4 kuponnal, amikor szinte a step2-k sem telnek be...
vagy be lehet váltani rendes dollárra?
én is megkaptam, valószínűleg ki is tudom játszani egy hónap alatt, viszont mit érnék egy step4 kuponnal, amikor szinte a step2-k sem telnek be...
vagy be lehet váltani rendes dollárra?
Szerintem "sima" versenynevezésre is felhasználhatod nem csak stepre.
nem, amugy is utalom az mtt-ket
Sziasztok
Hosszú idő után tértem vissza az Everestre. A tapasztaltabbakat kérdezném:
milyen versenyeken érdemes elindulni
Sziasztok!
Este játszottam a 21:15ös 1$-os "Zseton és szék" versenyen. Éppen CL voltam amikor kialakult a döntő asztal. De megállt az egész.
Gondoltam újraindítom, és megy minden tovább. Nem így történt.
Amikor rákattintottam az Everest-re, csak az induló ablak jött be "Kezdődik..." felirattal, és megállt a tudomány. Elég ideges lettem, már időközben uninstalláltam, és újra feltettem, de semmi változás nem történt. Majd "general website error"-t írt ki. Kis idő múlva pedig azt írta ki, hogy a játékszobában karbantartás folyik. Próbáld meg később. Vmi ilyesmi szöveg volt.
Könyörgöm... mikor próbáljam meg?:S
Volt már kb. 01:30. Elég fáradt voltam, így hát lefeküdtem. Majd reggel bejött az Everest, mint kiderült a ragyogó 5. helyet tudtam megszerezni (14.85$) rendkívül erős ft játékkal.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Vélemény??
Sziasztok!
Este játszottam a 21:15ös 1$-os "Zseton és szék" versenyen. Éppen CL voltam amikor kialakult a döntő asztal. De megállt az egész.
Gondoltam újraindítom, és megy minden tovább. Nem így történt.
Amikor rákattintottam az Everest-re, csak az induló ablak jött be "Kezdődik..." felirattal, és megállt a tudomány. Elég ideges lettem, már időközben uninstalláltam, és újra feltettem, de semmi változás nem történt. Majd "general website error"-t írt ki. Kis idő múlva pedig azt írta ki, hogy a játékszobában karbantartás folyik. Próbáld meg később. Vmi ilyesmi szöveg volt.
Könyörgöm... mikor próbáljam meg?:S
Volt már kb. 01:30. Elég fáradt voltam, így hát lefeküdtem. Majd reggel bejött az Everest, mint kiderült a ragyogó 5. helyet tudtam megszerezni (14.85$) rendkívül erős ft játékkal.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Vélemény??
Hasonló volt már nekem is, bár én akkor ráértem és elsőnek értem vissza az asztalra, ami éppen nem volt gond, de van úgy hogy a UPC-nél nem megy, de más szolgáltatónál vígan!
Bár elég érdekes, hogy leállítják a szervert előzetes figyelmeztetés nélkül!!!!