Attis81
Válasz Zsolt kommentjére
2010. okt. 23. 21:39

Hello
Lessz mostanában vala mi promó?Vagy csak elkerűlte a figyelmemet?

danfiu
Válasz Attis81 kommentjére
2010. okt. 23. 21:42

Hello

Off: Tetszik a nick valasztasod:) sarcasm

gyrv84
Válasz danfiu kommentjére
2010. nov. 1. 13:29

Ha eddig MB-re utalgattam ki az Everestről, a MB számlám aktiválva is van, de most hoztam létre egy Netteleres számlát akkor azt is regisztrálni kell mielőtt kiutalok? Mondjuk az MB számlámat is csak a 10 utalás után kérték hogy regisztráljam!

EverestPoker
Válasz gyrv84 kommentjére
2010. nov. 1. 13:36

Neteller számla

Ha eddig MB-re utalgattam ki az Everestről, a MB számlám aktiválva is van, de most hoztam létre egy Netteleres számlát akkor azt is regisztrálni kell mielőtt kiutalok? Mondjuk az MB számlámat is csak a 10 utalás után kérték hogy regisztráljam!

A Neteller számlát először föl kell vezetni a játékosszámlára. Csak ezután lehet rá kiutalni. Ha két számlád is van, egy Moneybookers meg egy Neteller, akkor vedd figyelembe, hogy befizetés és kifizetés között játszani kell a pénzzel. Nem lehet az egyikről befizetni és azonnal kifizetni a másikra. (Ez azért van így, hogy oldalunkat nem lehessen ingyen átutalásra használni (ugyanis mi nem számolunk fel díjat a tranzakciókért).

gyrv84
Válasz EverestPoker kommentjére
2010. nov. 1. 14:16

A Neteller számlát először föl kell vezetni a játékosszámlára.

Ez mit jelent?

Nem azért kell, a fent lévő pénzt akarom kiutalni a Nettelere! Minden nap játszok szóval azzal nem lesz gond! Azért kellett a netteleres számla mert ez dollár alapú, míg az MB forint.

Úgy akarom hogy előbb utalok fel a nettelerről az Everestre majd utána veszem ki a nettelerre! Gondolom ez kell az azonosításhoz!

EverestPoker
Válasz gyrv84 kommentjére
2010. nov. 1. 14:26

Neteller számla

Ez mit jelent?

Nem azért kell, a fent lévő pénzt akarom kiutalni a Nettelere! Minden nap játszok szóval azzal nem lesz gond! Azért kellett a netteleres számla mert ez dollár alapú, míg az MB forint.

Úgy akarom hogy előbb utalok fel a nettelerről az Everestre majd utána veszem ki a nettelerre! Gondolom ez kell az azonosításhoz!

A Pénztár/Fizetési módok/Új fizetési mód hozzáadása oldalon kell megadni a Neteller számla adatait.

EverestPoker
2010. nov. 1. 14:59

Új promóció

Hello

Itt lehet megnézni:
Omaha esték az Everest Pokeren – Garantált nyereményalapú PLO versenyek

Attis81
2010. nov. 1. 22:30

Köszönöm a gyóóórs választ. :)
Az omahát nem szeretem,de lehet,hogy azért kipróbálom.

EverestPoker
2010. nov. 10. 19:40

Változás a Lobby-ban

Egy kis változás: mostantól a Lobbyban a versenylista csak a 24 órán belül kezdődő versenyeket fogja mutatni és a 12 órán belül kezdődő szatelliteket.

WARETRAPS
2010. nov. 12. 22:27

Lesz itt mostanaban valami komolyabb promo, race stb?

Élő ügyfélszolgálat