EverestPoker
Válasz geri173 kommentjére
2010. okt. 18. 17:44

Nem látszó lapok

Sziasztok!

Csak nekem van olyan problémám, hogy postflop nem látszanak a kártyák, így nem tudom hányan vannak játékban. Preflop sem látszanak csak miután dobtak.

A legutóbbi szoftver frissítés után jelentkezett egy probléma, hogy bizonyos esetekben a játékos nem látja a bedobott lapokat. A megoldáson dolgozunk és a következő frissítéssel le lehet majd tölteni. Addig két dolgot lehet tenni: az egyik, hogy a Windows-t frissíteni kell a legújabb Szerviz csomaggal. A másik a kliens méretének megváltoztatása. Ez addig megoldja a problémát, amíg a játékos ugyanannál az asztalnál játszik.
A kellemetlenségért elnézést kérünk.

apcso
Válasz EverestPoker kommentjére
2010. okt. 18. 18:12

Az asztalméret változtatással nekem is megoldódott. Furi az tény.

cake
Válasz apcso kommentjére
2010. okt. 18. 18:21

hogy kell változtatni a méretet?

Zsolt
Válasz cake kommentjére
2010. okt. 18. 22:08

Mit jelent ha egy játékos neve mellett az everesten van egy zöld alapon fekete pikk jel? ha rákattintok, bezárja az összes ablakot...
ez valami bug???

gyrv84
Válasz Zsolt kommentjére
2010. okt. 18. 22:21

Én megpróbáltam 6 asztal mellet megnézni hogy a Vip Summit Clubba mennyi kell még a köv szintig, hát ti ezt ne tegyétek, 5 perc teljes gép halál!

cake
Válasz gyrv84 kommentjére
2010. okt. 18. 22:24

na ne versenyezzetek a bíwin bugjaival xD

Zsolt
Válasz cake kommentjére
2010. okt. 18. 22:30

nem versenyzek, csak nem értem, mi ez...
valaki tudja?

gyrv84
Válasz cake kommentjére
2010. okt. 18. 22:31

Szó se róla, ezen hibák ellenére nekem még mindig a messze legjátszhatóbb softver, szeretem hogy nagyok a gombok,nincs 10 szék hanem csak 6 szék van az sh asztalokon sokkal jobban átlátom így.
2 dolgot hiányolok a timebankot, és az autobuyin funkciót! Ha ezt megvalósítanák akkor számomra tökéletes lenne!
Amúgy a bwint azt nem kívánom semmilyen embernek, hatalmas halastó de a szoftver elviselhetetlenné teszi!

cake
Válasz Zsolt kommentjére
2010. okt. 18. 22:33

nálam nem zár be semmit, használj legális naprakész op.rendszert :D
körülbelül lényegtelen, régebben ki lehetett tölteni magadról infókat arra az oldalra vinne a kattintással

Zsolt
Válasz cake kommentjére
2010. okt. 18. 22:39

Köszi!

Élő ügyfélszolgálat