Néha be fagy az everest ha 4 vagy 6 asztalon gamelek!Csak nálam vagy másnál is?Gép híba lehet vagy internet?Vagy everest?Más teremben nem tapsztalok ilyet!
Sztem Nálad lehet a hiba.
Sztem Nálad lehet a hiba.
hogy lehet beállítani, hogy görgőre ie mozogjon a tétcsúszka? vagy legalább valami bill gombra. lehet egyáltalán ilyet?
Magában a szoftverben tudtommal nem lehet.
De van egy program a PokerPad aminek már sok funkciója nem működik, de amikor legutoljára használtam akkor még működött a scrollal való emelés.
ui. NE a Compiled változatot szedd le mert arra jelez a legtöbb vírusírtó, hanem a Scriptet (ehez szükséged van az AutoHotkey-re).
sziasztok!
elgondolkodtma ateremváltáson, mivel a bwin teljesen megőrjít már... mi a vélemény az itteni mikrós mezőnyről? nl10-nl25? illetve van mondjuk esély mikrón az 500$ fd bónsz kipörgetésére?
köszi a válaszokat!
sziasztok!
elgondolkodtma ateremváltáson, mivel a bwin teljesen megőrjít már... mi a vélemény az itteni mikrós mezőnyről? nl10-nl25? illetve van mondjuk esély mikrón az 500$ fd bónsz kipörgetésére?
köszi a válaszokat!
sziasztok!
köszi a válaszokat!
Hali!
lehet itt reload bonust kapni :D? kb 1 éve nem játszottam itt már.
mivel kipróbálási céllal fizettem csak be ide(20$) ezért gondoltam nevezek a mai magyar freerollon. ha megtetszik, kipörgetem a bónuszaikat. 4 percel később tudtam belépni mint ahogy a torna kezdődött. amint beléptem közölte velem egy popup üzenet, hogy bent vagyok egy versenyen és beülök-e?! nyomtam egy ok-ot, beültet majd azt látom, hogy épp all in vagyok 83o-val bb-ben ülve és közlik, hogy bocs kiestél! hát ez WTF??? átlag stck 1800 én meg sit outon all in vagyok 1420 zsetonnal??? azonnal rátenyereltem a chasout gombra és üzenem az oldalnak, hogy köszi a lehetőséget de egy marék szar az egész!!!!!