Tyllus
Válasz Bert kommentjére
2011. márc. 15. 19:53

Köszi de nem kértem nyelvtan tanárt

- nyelvtantanár, így egyben :)

Bert
Válasz Tyllus kommentjére
2011. márc. 15. 19:59

- nyelvtantanár, így egyben :)

:D:D Miért nem pokerezel inkább?Vagy az nem megy sajnos mi?:)És ebbe éled ki magad,h másokba hibát keresel?
Sajnállak nagyon!
gg,gl

Gabson
Válasz Bert kommentjére
2011. márc. 24. 11:51

Nálam van a hiba, vagy másnál sem megy az everest ?

Gabson
Válasz Gabson kommentjére
2011. márc. 24. 12:05

ok kösz

szkali
Válasz Gabson kommentjére
2011. márc. 28. 0:10

Sziasztok

Meg tudnátok mondani, hogy moneybookers-re mennyi a kifizetési limit ?
És ha bankkártyával fizetek be akkor kérhetem e a kifizetést MB-re ?
(úgy értem , hogy a legkisebb kifizetési összeg)

g_kovacs
Válasz szkali kommentjére
2011. márc. 28. 19:05

eltűnt verseny

Üdv!

Ma beneveztem egy "Zseton és Szék" bajnokságra az Everest Pokeren, játszani viszont már nem tudtam, mert a verseny egyszerűen eltűnt. Megkaptam e-mailben a jelentkezés visszaigazolását, tehát azzal nem lehetett baj. Mikor már 5-10 perce tartania kellett volna a versenynek, újraindítottam a klienst, de semmi sem történt, sőt, a játékban lévő versenyek között sem látszik az, amelyikre neveztem. Az egyetlen dolog, ahol a nevezésem nyomot hagyott, az a bankrollom, annak meg nagyon nem örülök.

Tapasztalt már valaki ilyet rajtam kívül? Ha igen, akkor megkérném, hogy mondja el, mi a teendő!

Attis81
Válasz g_kovacs kommentjére
2011. márc. 28. 19:13

Hello
Bár még nem találkoztam ilyennel,szerintem a versenyeid között nézd meg.Ha nincs ott akkor írj a supportnak.

EverestPoker
2011. márc. 28. 20:04

Üdv!

Ma beneveztem egy "Zseton és Szék" bajnokságra az Everest Pokeren, játszani viszont már nem tudtam, mert a verseny egyszerűen eltűnt. Megkaptam e-mailben a jelentkezés visszaigazolását, tehát azzal nem lehetett baj. Mikor már 5-10 perce tartania kellett volna a versenynek, újraindítottam a klienst, de semmi sem történt, sőt, a játékban lévő versenyek között sem látszik az, amelyikre neveztem. Az egyetlen dolog, ahol a nevezésem nyomot hagyott, az a bankrollom, annak meg nagyon nem örülök.

Tapasztalt már valaki ilyet rajtam kívül? Ha igen, akkor megkérném, hogy mondja el, mi a teendő!

Mindenképpen írj kérlek az ügyfélszolgálatnak. Elnézésedet kérjük a kellemetlenségért. Írd meg a részleteket, és ki fogjuk vizsgálni, és vissza fogjuk téríteni a veszteséget.

g_kovacs
Válasz EverestPoker kommentjére
2011. márc. 29. 9:15

Köszönöm, már vissza is kaptam.

TexasBela
2011. márc. 29. 10:20

Hi

Régebben fizettem be bankkártyával a terembe. A kiutalásnál csak csekket lehet használni. Van már mb-s meg netelleres kártyám is, ha ezekkel befizetek 1 kisebb összeget akkor majd ezekre lehet kifizetést kérni?

ty

Élő ügyfélszolgálat