Köszi de nem kértem nyelvtan tanárt
- nyelvtantanár, így egyben :)
Nálam van a hiba, vagy másnál sem megy az everest ?
ok kösz
Sziasztok
Meg tudnátok mondani, hogy moneybookers-re mennyi a kifizetési limit ?
És ha bankkártyával fizetek be akkor kérhetem e a kifizetést MB-re ?
(úgy értem , hogy a legkisebb kifizetési összeg)
eltűnt verseny
Üdv!
Ma beneveztem egy "Zseton és Szék" bajnokságra az Everest Pokeren, játszani viszont már nem tudtam, mert a verseny egyszerűen eltűnt. Megkaptam e-mailben a jelentkezés visszaigazolását, tehát azzal nem lehetett baj. Mikor már 5-10 perce tartania kellett volna a versenynek, újraindítottam a klienst, de semmi sem történt, sőt, a játékban lévő versenyek között sem látszik az, amelyikre neveztem. Az egyetlen dolog, ahol a nevezésem nyomot hagyott, az a bankrollom, annak meg nagyon nem örülök.
Tapasztalt már valaki ilyet rajtam kívül? Ha igen, akkor megkérném, hogy mondja el, mi a teendő!
Hello
Bár még nem találkoztam ilyennel,szerintem a versenyeid között nézd meg.Ha nincs ott akkor írj a supportnak.
Üdv!
Ma beneveztem egy "Zseton és Szék" bajnokságra az Everest Pokeren, játszani viszont már nem tudtam, mert a verseny egyszerűen eltűnt. Megkaptam e-mailben a jelentkezés visszaigazolását, tehát azzal nem lehetett baj. Mikor már 5-10 perce tartania kellett volna a versenynek, újraindítottam a klienst, de semmi sem történt, sőt, a játékban lévő versenyek között sem látszik az, amelyikre neveztem. Az egyetlen dolog, ahol a nevezésem nyomot hagyott, az a bankrollom, annak meg nagyon nem örülök.
Tapasztalt már valaki ilyet rajtam kívül? Ha igen, akkor megkérném, hogy mondja el, mi a teendő!
Köszönöm, már vissza is kaptam.
Hi
Régebben fizettem be bankkártyával a terembe. A kiutalásnál csak csekket lehet használni. Van már mb-s meg netelleres kártyám is, ha ezekkel befizetek 1 kisebb összeget akkor majd ezekre lehet kifizetést kérni?
ty