írj nekik, lassan de válaszolnak
Historynál nézd meg a kifizetés állapotát első körben.
Supportnak angolul írj majd máj.26ig szabin van a magyar supportos.
Kiutaltam egy kisebb összeget a az everesten a visámra h megnézzem müködik-e a dolog de nem érkezett meg a számlára ez április 16 -án történt. A folyószámlán se szerepel, az everest se értesített h mi van a pénzemmel. Mit tegyek?
Everest Poker
Hali!
Nem tudok továbbkattintani az Everest Poker számlámban a szerződési feltételek megváltozásának elfogadásánál, mert egyszerűen nem reagál semmit, ha az egérrel a folytatás gombra kattintok..
Nekem nem az explorer az alap böngészőm, hanem a tűzróka, de ez mindenképp az explorert erőlteti, így meg nem tudok belépni a számlámhoz.
Valaki help pls!!
Érdemes lehet megnézni spamek között is, nekem régebben volt hogy ott "veszett" el levél amit tőlük kaptam.
Hmm, azóta sikerült bejutni a számlámhoz, de befizetésnél meg azt írja, hogy: "Sajnáljuk, de most nem tudtuk teljesíteni kérését, kérjük próbálja meg később".
Ez miért lehet, tudja valaki?
A számlát még nem hitelesítettem, és ez lenne az első befizetésem oda (főként egy promó miatt) elképzelhető, hogy ezért?
Teremből való kiutaláshoz érvényesiteni kellene az accountomat?! Ahhoz pedig az IBS rendszerét kell használnom, ami viszont 1 rakás sz.r, örökké kidobál.
Az érvényesitéshez a személyim, a bankkártyám eleje-hátulja, bankszámlakivonat és az általuk feltöltött dokumentum kinyomtatása, kitöltése és beszkennelése szükséges, ha jól értelmezem. (erősitsetek meg plz) Más is szenved(ett) vele vagy csak én?
Teremből való kiutaláshoz érvényesiteni kellene az accountomat?! Ahhoz pedig az IBS rendszerét kell használnom, ami viszont 1 rakás sz.r, örökké kidobál.
Az érvényesitéshez a személyim, a bankkártyám eleje-hátulja, bankszámlakivonat és az általuk feltöltött dokumentum kinyomtatása, kitöltése és beszkennelése szükséges, ha jól értelmezem. (erősitsetek meg plz) Más is szenved(ett) vele vagy csak én?
Lehet valamien uton modon reload bonuszt szerezni???
Lehet valamien uton modon reload bonuszt szerezni???