Mokuska123
Válasz jozso kommentjére
2012. máj. 17. 12:46

írj nekik, lassan de válaszolnak

NoUDidnt
Válasz Mokuska123 kommentjére
2012. máj. 17. 12:49

Historynál nézd meg a kifizetés állapotát első körben.
Supportnak angolul írj majd máj.26ig szabin van a magyar supportos.

Gilas
Válasz jozso kommentjére
2012. máj. 17. 12:57

Kiutaltam egy kisebb összeget a az everesten a visámra h megnézzem müködik-e a dolog de nem érkezett meg a számlára ez április 16 -án történt. A folyószámlán se szerepel, az everest se értesített h mi van a pénzemmel. Mit tegyek?

Szia!

Szerintem az everest support-ját kellene meg kérdezned. A cashier-ben alul a "contact us" feliratra kattintva tudsz nekik e-mail-t küldeni vagy éppen a live chat-es kollégájukkal beszélni, ha online van.

Szintén a cashier-ben a transaction history résznél megtudod nézni, hogy történt-e kiutalás vagy lett-e törölve. (transaction type: withdrawal, withdrawal cancellation, klikk a filter results-ra).

Valahol kell, hogy nyoma legyen. Én minden esetre mindig csinálok screenshot-okat a utalásokról.
Az is lehet, hogyha ez az első kiutalásod, akkor még néhány iratot bekérnek tőled, de azt azért szokták jelezni, ha azért nem utalnak.

Rockygianny
Válasz Gilas kommentjére
2012. máj. 25. 0:03

Everest Poker

Hali!
Nem tudok továbbkattintani az Everest Poker számlámban a szerződési feltételek megváltozásának elfogadásánál, mert egyszerűen nem reagál semmit, ha az egérrel a folytatás gombra kattintok..

Nekem nem az explorer az alap böngészőm, hanem a tűzróka, de ez mindenképp az explorert erőlteti, így meg nem tudok belépni a számlámhoz.

Valaki help pls!!

L.T.
Válasz Gilas kommentjére
2012. máj. 25. 0:08

Érdemes lehet megnézni spamek között is, nekem régebben volt hogy ott "veszett" el levél amit tőlük kaptam.

Rockygianny
Válasz pokeradmin kommentjére
2012. máj. 25. 0:28

Hmm, azóta sikerült bejutni a számlámhoz, de befizetésnél meg azt írja, hogy: "Sajnáljuk, de most nem tudtuk teljesíteni kérését, kérjük próbálja meg később".

Ez miért lehet, tudja valaki?

A számlát még nem hitelesítettem, és ez lenne az első befizetésem oda (főként egy promó miatt) elképzelhető, hogy ezért?

Campus
Válasz Rockygianny kommentjére
2012. jún. 2. 18:07

Teremből való kiutaláshoz érvényesiteni kellene az accountomat?! Ahhoz pedig az IBS rendszerét kell használnom, ami viszont 1 rakás sz.r, örökké kidobál.

Az érvényesitéshez a személyim, a bankkártyám eleje-hátulja, bankszámlakivonat és az általuk feltöltött dokumentum kinyomtatása, kitöltése és beszkennelése szükséges, ha jól értelmezem. (erősitsetek meg plz) Más is szenved(ett) vele vagy csak én?

Cshősz
Válasz Campus kommentjére
2012. jún. 3. 2:01

Teremből való kiutaláshoz érvényesiteni kellene az accountomat?! Ahhoz pedig az IBS rendszerét kell használnom, ami viszont 1 rakás sz.r, örökké kidobál.

igen, bár hallottam olyat,h kisebb összegeknél nem kérték
valóban nem tökéletes a rendszer :)

Az érvényesitéshez a személyim, a bankkártyám eleje-hátulja, bankszámlakivonat és az általuk feltöltött dokumentum kinyomtatása, kitöltése és beszkennelése szükséges, ha jól értelmezem. (erősitsetek meg plz) Más is szenved(ett) vele vagy csak én?

így van
feltöltésnél figyelj arra,h minden iratod után írja ki, hogy feltöltve v ilyesmi, ne a supportos kép jöjjön be a kódkéréssel.
nekem is 10-15 próbálkozás kellett a 4 kép feltöltéséhez...

dzoli
Válasz Cshősz kommentjére
2012. jún. 12. 19:37

Lehet valamien uton modon reload bonuszt szerezni???

mati1979
Válasz dzoli kommentjére
2012. jún. 12. 20:24

Lehet valamien uton modon reload bonuszt szerezni???

Írjál nekik én kaptam már így, csak nagyobb összeget kérj mert úgyis csökkentik. én amúgy ma kaptam mert 5 napja kivettem mindent, rápróbálhatsz erre is hátha...JUNE1603

Élő ügyfélszolgálat