spirited
Válasz dzoli kommentjére
2012. jún. 13. 0:49

Tapasztalatom szerint, előző (1-2) hónapbeli játékmennyiségtől függően változó nagyságú reload bónuszt küldenek emailben. Ha nem (sokat) játszol, akkor nem adnak.

dzoli
Válasz spirited kommentjére
2012. jún. 16. 15:18

koszi az infot akkor rakapcsolok a ho vegere...

Idefyt
Válasz pokeradmin kommentjére
2012. júl. 6. 7:09

Hát ez az everest ez rakás szar... A kliens folyton lefagy, befizetni nem lehet, mindig azt írja ki, hogy a kérést nem tudja feldolgozni, próbáljam meg később...
Van valami értelmes terem, ahova érdemes egyáltalán befizetni és játszani a PS-en kívül???

dzoli
Válasz Idefyt kommentjére
2012. júl. 21. 9:20

en az ellenkezojet vallom....masodpercre pontosan jonnek a kifizetesek ...rugalmasak ha ohaj sohaj van....

geri173
Válasz dzoli kommentjére
2012. júl. 23. 13:44

+1
Én abszolút meg vagyok elégedve a teremmel. ;) A klienst pedig meg lehet szokni. :P

Majki03
Válasz geri173 kommentjére
2012. júl. 31. 19:41

?

Sziasztok!
Szeretném kivenni a pénzem a teremből, viszont az a gond, hogy nekem Mastercard-om van és erre nem lehet utalni ha minden igaz! Mi ilyenkor a teendő? Amúgy régebben vettem már ki innen de akkor még Visa kártyám volt! Sajnos más, alternatív pénzkifizetési módokhoz nem értek! Esetleg lehet más számlájára küldeni a pénzt( feleség)?
Köszönöm: Majki

ferkocse
Válasz Majki03 kommentjére
2012. júl. 31. 20:44

igen, úgy látom "player transfer" opció van, tehát feleségnek tudsz küldeni.
csak szoktak lenni feltételek sajnos, tehát gondolom mindent nem tudsz áttolni...
azért egy próbát megér. én még sosem használtam, csak most ránéztem, hogy kérdezted...

legkönnyebb-leggyorsabb cash out opció a MB (skrill), ezzel percek alatt kinn
van a pénz, én ezt használom.

Majki03
Válasz ferkocse kommentjére
2012. aug. 1. 8:44

?

Köszönöm a választ! Ha esetleg ezt az MB (skrill) módot kifejtenéd nekem, annak nagyon örülnék!

ferkocse
Válasz Majki03 kommentjére
2012. aug. 1. 9:05

Köszönöm a választ! Ha esetleg ezt az MB (skrill) módot kifejtenéd nekem, annak nagyon örülnék!

ez alapján menni fog:

Moneybookers magyarul - Moneybookers magyar nyelvű leírás

Majki03
Válasz ferkocse kommentjére
2012. aug. 1. 12:38

Köszönöm szépen!

Élő ügyfélszolgálat