Sziasztok!
A régi kliensnél működött a PT3, az újnál (angolul van telepítve) nem akaródzik, HUD sincs csak ennyit ír be kezdésnek - Everest: Loading hand history file: C:\Poker\EverestPoker.com\History\4703700\Tournament\5950837169.xml -
ami után nem látom a lejátszott tourt ill. a handeket a PT3-ban...
Valaki v.mi ötlet? Pls, köszönet előre is.
azt nézd meg az everest kliensben, hogy menti e a handeket. settings/system és ott van egy store hand valami, pontosan nem emlékszem de oda pipa kell
remélem érthető :)
Köszönöm a válaszod, igen ez is ki van "pipálva"...:(
Még azt nem tudom, hogy a PT3-nak jó fájlmappát adtam e meg a beállításnál (...ahonnan "szedi" a handeket...)
Most ez van megadva ...C:\Poker\EverestPoker.com\History\4703700\Tournament...de nem szedi.
A réginél minden OK volt. Nick név nem kellene?
(...ha igen azt, hogy "pötyögöm" bele mert a gépen nem találom...)
Ui: Bocs, hogy ilyennel "fárasztalak" Titeket de keresem a megoldást... ;)
én hm-et használok, de a mappa jónak tűnik. más ipokernél működik?
Nahhh, csak meg van.
A PT3-ban már nincs olyan, hogy "singli" Everest, így beállítottam az iPoker-t és olvassa a hand-eket.
A HUD viszont még mindig nem jön be. :(
Nahhh, csak meg van.
A PT3-ban már nincs olyan, hogy "singli" Everest, így beállítottam az iPoker-t és olvassa a hand-eket.
A HUD viszont még mindig nem jön be. :(
find table. se segit?
Sziasztok
Megtudja mondani valaki hova tüntek a SHASTA aztalok. ( FREE 0.1 Dolcsi )
Az új Everestben már nem mükszik ?
Sziasztok! Most utaltam az everestpoker-nek banki átutalással és a kedvezményezett nevénél ez jelent meg: "WORLDPAY AP LTD." ez rendben van így?
Sziasztok, fél éve hagytam abba a pókerezést és úgy döntöttem, hogy most újrakezdem. Party Pokeren és Everesten játszottam. Tegnap mielőtt lekezdtem játszani, elindítottam a HM2-öt, amely elég szép mennyiségben szedett le frissítést. Viszont azóta nem megy a HUD-om, be van pipálva a settingsben a Store Hand, de nem kreál mappát az Everesten belül History néven, mi a teendő segítsetek plz. Köszi