nekem.
lásd idApRO válaszát.
belépésnél adj meg egy új nicknevet.
ja, kösz idApRO!!!
nálatok milyen cash out és deposit lehetőségek vannak?
azért kérdem, mert nálam elég karcsú, még MB sincs...
ferkocse
Hát ez sajna nem jött be. Talán holnapra rendeződik. :)
bocs, akkor passz.
először nálam is $0 volt az egyenleg az új nick névvel.
aztán kiléptem a böngészőből és a kliensből is.
beléptem újra a kliensbe és ott volt az összeg.
remélem nektek is megoldódik hamarosan!
Valaki tudott már játszani? ha igen, akkor a régi vagy az új nicknévvel jelent meg az asztaloknál? Nem esne jól, ha az új szoftver miatt az összes HH-m mehetne a kukába, mert mindenkinek más néven kell játszania.
Szerk: mikor ránéztem a kliensre, már leesett a tantusz: az iPoker kavart be a létező/nem létező neveivel...
RIP Everest
ki és befizetés megy már MB-el?
/bocs, munkahelyen vagyok, de este jó lenne sng-zni.../
hi.
megoldódott nektek az eltűnt roll? mert fater ma hívott, hogy neki sincs meg.
és valóban hiába erőlködtem nála, neki is $0 van a kliensben, csak a web-en látszódik.
mi volt a megoldás? várakozás, vagy írtatok a supportnak?
hi.
megoldódott nektek az eltűnt roll? mert fater ma hívott, hogy neki sincs meg.
és valóban hiába erőlködtem nála, neki is $0 van a kliensben, csak a web-en látszódik.
mi volt a megoldás? várakozás, vagy írtatok a supportnak?
Nekem nem volt ilyen gondom. A kliens letöltése és a név megváltoztatása után egyből megjelent a roll és az SP is. A mai nappal (vagy inkább tegnap:))) pedig a lobby-ban megjelent 965$ bónusz amit január 1-ig lehet kijátszani, 80 pontonként írnak jóvá 2,5 dollárt. Mivel én csak mikrolimiten gamblerkedek nincs esélyem kijátszani, pláne, hogy itt az ipokeren nem deal rake van, mint az everesten volt :confused:
Sziasztok!
A régi kliensnél működött a PT3, az újnál (angolul van telepítve) nem akaródzik, HUD sincs csak ennyit ír be kezdésnek - Everest: Loading hand history file: C:\Poker\EverestPoker.com\History\4703700\Tournament\5950837169.xml -
ami után nem látom a lejátszott tourt ill. a handeket a PT3-ban...
Valaki v.mi ötlet? Pls, köszönet előre is.