Ma dél körül beregeltem Everest-re, account currency-nek kiválasztottam USD-t erre csinált nekem egy HUF-os számlát. Hat óra alatt nem bírtak az e-mail-ekre válaszolni, meg nem volt online chat sem. Most tudtam beszélni a support-tal, hogy változtassák már meg a currency-t USD-re, erre mondja küldjem be a világ f.a.sz.á.t is magamról, az összes barátom kedvenc színeit igazoló közjegyző által hitelesített dokumentumot, aztán jól indokoljam meg, hogy miért akarom megváltoztatni, aztán kérelmeznem kell hogy töröljék a jelenlegi számlámat, hogy nyithassak egy újat! LOL BAZMEG! Mondom, hogy nem én hibáztam, hanem ők, meg miért olyan nagy történet átállítani a szaros currency-t, de persze nem tehet semmit. Jó thanks akkor viszem másik hálózatba a pénzem! VICC kategória.
Pár napja regeltem ide, be is fizettem, mégse látom sehol az FD bónuszt.
Pár napja regeltem ide, be is fizettem, mégse látom sehol az FD bónuszt.
Hát ez az, hogy nem látszik semmi. William Hilles tapasztalatok alapján elvileg tudom, hogy hol kéne látszódnia.
Ugyanez nálam is! Hétfőn regeltem, de a FD bónusz sehol. Írtam nekik e-mailt rögtön, válasz kedden, hogy dolgoznak a hibán, azóta semmi!
Most már 6 napja várok a bónuszra, mi van itt srácok?
Én most próbáltam regisztrálni, de miután megadtam a szükséges adatokat és elkészítettem a számlám, nem enged belépni. Mintha nem is létezne az a felhasználó, amit pár perccel ezelőtt készítettem. Megpróbáltam újra a számlakészítést más névvel és jelszóval, ugyanúgy nem enged belépni.
Másnak is van ilyen gondja?
Sziasztok!
Azt látom,hogy 15$ a minimum deposit, de meg tudnátok mondani,hogy mennyi a minimum kifizetés?
Tegnap befizettem a Tablet-es verseny miatt és kaptam FD bónuszt mind a 20!!! dolláromra.:-)
Játszottam egy pár 1EUR DoN-t és elképedve láttam, hogy az FD bónusz 100% rb-nek felel meg!!!
Ez normális, másnál is így van?
Tegnap befizettem a Tablet-es verseny miatt és kaptam FD bónuszt mind a 20!!! dolláromra.:-)
Játszottam egy pár 1EUR DoN-t és elképedve láttam, hogy az FD bónusz 100% rb-nek felel meg!!!
Ez normális, másnál is így van?