ilane
Válasz pokeradmin kommentjére
2014. ápr. 1. 18:48

Na ez vicces, mert ma beléptem és már nincs ott. Azt irja bonus cancelled. :)

ronInter
2014. ápr. 6. 14:18

Az miért van, hogy az az 1000 huf, ami 3000 huf alatti kivétel esetén vonódik/vonódna, az 3000 huf felett is ugyanúgy le van vonva...még a csapatverseny miatt fizettem be a terembe, ma is játszanék az akadémiás versenyen, illetve hagynék bent egy kisebb összeget a jövőbeli versenyek - gondolom lesznek még :) - nevezési díjára, viszont, mivel nem játszom a teremben, így kivenném a többit....de rendkivül szimpatikus módon ezt az 1000 hufot mindenféleképpen le akarják vonni, ez most komoly ? :)

Altos
2014. ápr. 15. 15:03

Nekem sem engedett valamiért 6 USD kivenni, (511-es kivételnél), fogalmam sincs miért, de nem túl szimpatikus. Egyébként milyen gyorsan szoktak kifizetni?

iKeksz
2014. ápr. 15. 15:11

Én is nyomtam egy CO-t és fennt hagyott 1k forintot :D

Altos
2014. ápr. 15. 15:43

Nekem meg a többit is visszautasította, mondván nem forgattam meg elég százalékban a betett összeget. TC-t nem tudott mutatni erről, csak valami homályos pénzmosásról szóló cikket citált elő. Abban viszont semmi nem volt arról, hány százalékát kell a betett összegnek megforgatni. Szerintetek jogszerű az ilyen pénzvisszatartás vagy lehet menni a Giblaltári Szerencsejáték felügelethez?

iKeksz
2014. ápr. 15. 16:39

Nem tudom milyen összegről van szó nálad, de az esetek túlnyomó részében teljesen fölösleges az ilyenekkel foglalkozni. Kicsit megforgatod, azt kiszeded. Dokumentumaidat feltöltötted az oldalra? Lehet azért dobták vissza. Bár, ha unatkozó milliomos vagy irány a bíróság ;)

Altos
Válasz iKeksz kommentjére
2014. ápr. 16. 8:16

Megforgattam, várok. Igazából csak a termek packázásával van tele a hócipőm. Az Everest is persze úgy dobta vissza a kifizetést, hogy nem értesített róla, és nem is tudott a TC-jében olyan pontot mutatni, ami alapján joga lett volna rá....

Altos
2014. ápr. 16. 10:36

Senkinek nem ajánlom az Everestet. Ma újra visszautasították a kifizetésemet értesítés nélkül. Mikor érdeklődtem, azt válaszolták, hogy kérjem bankszámlára, (Skrillen fizettem be és azt is ajánlották elsőre kifizetésre) amin vesztek szépen az átváltáskor és amikor befizetek vele valahová akkor újra. Egy tisztességtelen rablóbanda az egész társaság!

apuka77
2014. ápr. 16. 11:02

Én viszont ajánlom! Tegnap előtt kifizetést kértem Skrillre előtte feltöltöttem a személyi és lakcím kártyám és meglepődve tapasztaltam, hogy mind a 480€ kifizették délelőtt. Szóval korrektek soha nem fizettem még be az Everestre főleg nem Skrillen.

Altos
2014. ápr. 16. 11:06

Szerinted ha egyiknek sikerült a másiknak nem 50-50 % az azt jelenti hogy korrektek, és bátran ajánlod másnak is?

Élő ügyfélszolgálat