csak sok a feltétel Everest Poker | Transfer Terms: rules and restrictions of transferring chips and real money at Everest Poker.
Az első befizetési bónusz nem azonnal jelenik meg a kliensben?
Ma befizettem 13 órakor és még semmi. Ennyi idő alatt mindenhol meg szokott jelenni.
Valami gebasz lehet vagy ez itt természetes?
Az első befizetési bónusz nem azonnal jelenik meg a kliensben?
Ma befizettem 13 órakor és még semmi. Ennyi idő alatt mindenhol meg szokott jelenni.
Valami gebasz lehet vagy ez itt természetes?
Újra kell indítani a klienst! Bár már azóta valószínű kiderült :)
Miért ír 5€-val kisebb összeget a kiutalható összegnél, mint ami a számlán van?
Annyit le akar vonni az utalásért??
Miért ír 5€-val kisebb összeget a kiutalható összegnél, mint ami a számlán van?
Annyit le akar vonni az utalásért??
Ugyanezt szerintem írd meg nekik is.
Netán ha van listád, hogy milyen adatokat szükséges igazolni, akkor csinálj egy tételes kimutatást és küldjed el a kép mellé.
Nagyíts rá egyes részletekre.
stbstbstb
megírtam nekik és jött is az automata válasz....
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy biztonsági előírásoknak megfelelően csak olyan dokumentumot van módunkban elfogadni, amelyen az összes adat látható.
Így tudjuk a beküldött dokumentumok valódiságát igazolni. Amennyiben egy személyi igazolványon bármilyen adat letakarásra kerül, azt nem lehetséges érvényes dokumentumként elfogadni.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a kifizetéshez szükséges a számla érvényesítése. a számla érvényesítéséhez szükséges a kért dokumentumok továbbítása, oly módon, hogy azon semmilyen adatot nem takar le.
4.1
Amikor Ön Számlát nyit, és amíg van Számlája az Everest oldalán, fenntartjuk a jogot a következőkre:
4.1.1
bizonyítékot kérhetünk a személyazonosságát, életkorát és pénzalapjainak eredetét illetően, és amennyiben az Önről kapott adatok nem kielégítők, vagy az adatszolgáltatás késedelmes, megnyitott Számláját bármikor szabadon zárolhatjuk;"
ez mégis milyen eljárás? kérhetném egy admin segítségét? mert egyetlen adat került kitakarásra, a személyim száma, ami mellesleg visszaélésre adhat okot.....és ami olyan adat, ami nem szükséges a regisztrációhoz
név, születési dátum, lakcím.. minden látható
Ez a 200%-os első befizetési bónusz hogy működik? Én úgy értelmeztem, hogy semmit nem kell csinálni csak befizetni. Tegnap töltöttem föl és nem kaptam semmit, mégis kellett volna valami kód?
Én a csapatverseny miatt regeltem az everesre amúgy más ipokert használok. Pár napja felhívtak, hogy kapok pár tokent plusz bónuszt ha játszok náluk. Most léptem be és látom, hogy 10,000 EUR bónuszom lett. Nagyon kecsegtető főleg, hogy 500.000 pontot kell hozzá szerezni. Aranyosak, hogy 7.31.ig van rá időm- 2036-ra meg is lehet mert MTT-zek. :D Valakinek átadnám szívesen ha valahogy van rá mód!