d-_-b
Válasz vargepard kommentjére
2014. júl. 23. 8:25

Sikerült a pénz kivétel d-_-b? Nekem pár óra és mindig kiér.

nem.

d-_-b
Válasz pokeradmin kommentjére
2014. júl. 28. 7:18

Szétbsz ez a kbsztt terem, még mindig szroznak a kifizetésemmel. csak egyszer utalják ki a dellám, egy életre elfelejthetnek

tikka_masala
2014. aug. 15. 15:15

Kliensen belül működik nektek a "My Account"? Nekem mindig "This program cannot display the webpage" :/

necopor
2014. szept. 13. 16:37

Sziasztok!
Mint totál kezdő igyekeztem visszaolvasni az eddigi beszélgetéseket. És a régebbi hozzászólásokból az derült ki, hogy a teremben igen kedvező a fishek felhozatala (PLO). Ez mai napig igaz, vagy azért már javult a mezőny? (Bár, most hogy regisztráltam már biztos több van eggyel... :) )

Bubisbuble
2014. szept. 17. 14:38

Helló
Befizetni készülök és nem áll teljesen össze a kép. Hogy működik ez az eurós befizető bónusz? ugyan úgy működik dollár alapon mint eurón? ha dollárral fizetek be és azzal játszok akkor dollárba vagy euróba kapom a bónuszt? ha euróba akkor gondolom közepes árfolyamon folyik a váltás, ami nem túl jó...

Felvilágosítanátok?

Tomas
2014. okt. 2. 11:19

Mivel a Ladbrokes kivonult, gondoltam áttelepülök egy másik ipoker2 terembe, azonban valamiért nem sikerült a regisztráció, kitöltöttem mindent, megjött az üzenet, hogy lépjek be, belépni azonban nem enged, mondván rossz felhasználónév/jelszó... Semmilyen e-mailt nem kaptam, írtam a supportnak tegnap, de azok sem válaszoltak. Tud valaki valami érdemi segítséget? Nem szívesen húznám sokáig az új terem felkutatását, tudom hogy ez első kiutalásig sok adminisztrációs hülyeségen kell túl lenni, ezért is szeretnék mihamarabb hozzálátni.... plz help

vargepard
Válasz Tomas kommentjére
2014. okt. 2. 11:52

Mivel a Ladbrokes kivonult, gondoltam áttelepülök egy másik ipoker2 terembe, azonban valamiért nem sikerült a regisztráció, kitöltöttem mindent, megjött az üzenet, hogy lépjek be, belépni azonban nem enged, mondván rossz felhasználónév/jelszó... Semmilyen e-mailt nem kaptam, írtam a supportnak tegnap, de azok sem válaszoltak. Tud valaki valami érdemi segítséget? Nem szívesen húznám sokáig az új terem felkutatását, tudom hogy ez első kiutalásig sok adminisztrációs hülyeségen kell túl lenni, ezért is szeretnék mihamarabb hozzálátni.... plz help

Ugyanis ők is ott vannak a listán
[TABLE]
[TR]
[TD]everestpoker.com[/TD]
[TD]6798/6/2014[/TD]
[TD="class: auto-style1"][/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]2014.09.22[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Admin
Válasz vargepard kommentjére
2014. okt. 2. 12:22

Ugyanis ők is ott vannak a listán

Aminek nincs köze a fenti problémához.

Tud valaki valami érdemi segítséget?

Úgy tűnik valami a regisztráció során félrement. Ha az Everest 24 órán belül esetleg nem válaszolna küldd el nekünk a részleteket (username) emailben és mi is rákérdezünk.

RandomRambo
Válasz Admin kommentjére
2014. okt. 2. 12:48

Hello,

Lehet tudni valamit, hogy a blokkolás milyen következményekkel fog járni? ( lehet e játszani tovább, veszélyben van a race vagy sincs stb.)

Admin
Válasz RandomRambo kommentjére
2014. okt. 2. 13:40

Lehet tudni valamit, hogy a blokkolás milyen következményekkel fog járni? ( lehet e játszani tovább, veszélyben van a race vagy sincs stb.)

A race a meghirdetettek szerint növelt díjalappal fut októberben. Blokkolás esetén az Everest mindent megtesz, hogy elérhető maradjon a szolgáltatásuk.

Élő ügyfélszolgálat