Ha visszajön részemről cashout, alapból heti 1-2 alkalom hogy leülök, mióta itt vagyok, elveszi az ember kedvét.
Ez igy nullahúsz. :/
az ipad versenynek van esőnapja? Mert így elég szar. Valaki megnyeri, persze, de azért mégis
Működik valakinek?
Igazabol itt az a versenyzo aki az elso egy oraba legtobb zsetont begxujtotte nyeri meg.... Ez igy elveszi az ember kedvét az egésztől....
Az nyeri meg akit a legkevesebbszer dob ki.
Persze hogy mire visszaenged lehuzta az osszes zsetonom...hat kosz everfos poker.....
De ugy őszintén én kb vagy 8 versenyt toltam itt , és elment a kapcsolat ugye , minden más terembe folyt tovább az oktatás. Szval visszajött és volt ahonnan kiestem volt ahol 1-2bb-m maradt. Ezt ki fizeti meg nekem , érdemes az ügyfélszolgálathoz fordulni?
De ugy őszintén én kb vagy 8 versenyt toltam itt , és elment a kapcsolat ugye , minden más terembe folyt tovább az oktatás. Szval visszajött és volt ahonnan kiestem volt ahol 1-2bb-m maradt. Ezt ki fizeti meg nekem , érdemes az ügyfélszolgálathoz fordulni?
megy most vkinek? elindítom klienst, elkezdi betölteni, de szétfagy mindig.. csak nekem nem yo?