Az ám :D
Nem tudom mi van az Everestel, de kaptam tegnap 1800 valamennyi ft-ot, ma kaptam először 100ft-ot utána 225ft-ot most meg 620ft-ot.. Sehol nem találom hogy került a számlámra.. :O _Ha megvan zavarodva a szoftver küldhetne többet is , nem viccelek.. Nézzétek meg hátha ti is kaptatok valamennyit..
Hát nekem átváltja mindig forintra.. Az egyenlegemet mindig forintba írja :D jó magyar forintba :DD
Most adott 3000ft-ot meg egy 1eurós tokent :O Nem értem mire.. nem csináltam semmit csak egy kicsit cash-eztem előtte nap.. nem fizettem be, nincs függő bónuszom.. Sumit pontokra adhatja ezeket, másra már nem tudok gondolni.. Sehol nem ír semmit.. Nem bánom h így adogatja, csak tudnám hogy mire.. ha meg random akkor adhatna többet is :D
Olyan kérdésem lenne hogy itt lehet másik játékosnak pénzt küldeni? Ha igen akkor hogyan? Sehol nem találom..
Valaki játszik Everesten aki már vett hand historyt bárhonnan is? Honnan érdemes venni? NL5 NL10-en játszanék és most mentem át starsról. Köszi.
Nekem is, de csak tokeneket adogatott.
Már korábban is, de akkor kárpótlásnak gondoltam a napokig tartott szakadozásaiért cserébe.
Én nem kaptam fityiszt sem!
Én nem kaptam fityiszt sem!
fityiszt azt biztos! :)